Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Με μοναδικό στόχο την νίκη απέναντι στο Μαρκόπουλο

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Μαρκόπουλο για την 8η αγωνιστική της Volley League Γυναικών, με μοναδικό στόχο την νίκη.

Το Μαρκόπουλο θα φιλοξενήσει σήμερα το απόγευμα η ΑΕΚ («Απ. Κόντος», 13/11 και ώρα 18:45), για την 8η στροφή της Volley League και η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη θέλει μόνο την νίκη. Τα κορίτσια της ΑΕΚ, καλούνται με “όπλο” την έδρα τους να χτίσουν ένα σερί που θα τις οδηγήσει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή.

Στην προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισαν τον ΑΟΦ Πορφύρα στον Πειραιά, όπου και κατάφεραν να φύγουν εύκολα με το 0-3 και την νίκη. Από την άλλη πλευρά το Μαρκόπουλου έχει γνωρίσει τέσσερις συνεχόμενες ήττες απέναντι σε Αμαζόνες, Άρη, Παναθηναϊκό και Α.Ο Θήρας, ενώ βρίσκεται χαμηλά στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με την σειρά της η Ένωση αν καταφέρει και πάρει την νίκη θα πλησιάσει ακόμη περισσότερο την τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, μιας και βρίσκεται στην 5η θέση, αλλά μόλιςτρεις πόντους μακριά από την κορυφή και τον Άρη.

Οι “εκλεκτές” του Κώστα Αρσενιάδη για την αναμέτρηση: Μπελιά, Κοσμά, Διώτη, Βεργίδου, Γεωργιάδου, Λίντσεϊ, Παπά, Καββαδία, Τσοχατζή, Τέρελ, Γκουντιμένκο και Μπράουν.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ