Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ατρόμητος: Η υπόθεση της αναβολής κόντρα σε ΠΑΟΚ και το «plan b» που έγινε πράξη

«Πονοκέφαλος» επικρατεί στις τάξεις του Ατρόμητου μετά από τα τρία θετικά κρούσματα που βρέθηκαν στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας από το Περιστέρι, Γιώργος Παράσχος, και ο άμεσος βοηθός του Παναγιώτης Γκουτσίδης, ήταν τα δύο από τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα, κάτι που σημαίνει πως ουσιαστικά ο Ατρόμητος μένει χωρίς προπονητή.

Για αυτό άλλωστε και η περιστεριώτικη ΠΑΕ αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ την ερχόμενη Κυριακή (21/11) με την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ωστόσο να την αρνείται. Ο λόγος είναι το υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο αναφέρει ρητά πως δεν γίνεται αναβολή αγώνα σε περίπτωση που βρεθεί θετικό κρούσμα covid στην ομάδα που δεν έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές της.

Το «plan b» λοιπόν είναι και αυτό όπου τελικά υλοποιήθηκε από μεριάς Ατρόμητου. Αυτός που καλείται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για αυτό το ένα παιχνίδι, είναι ο Γιώργος Κορακάκης, προπονητής της Κ-19 και τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Ατρόμητου. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ Ατρόμητος αιτήθηκε εκ νέου αναβολή του παιχνιδιού κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτή η αναμέτρηση δεν έχει να κάνει με την πρώτη ομάδα, αλλά με την Κ-19 του συλλόγου. Αυτή την φορά το αίτημα έγινε δεκτό, οπότε ο Γιώργος Κορακάκης θα μπορεί να κάτσει στον πάγκο της ομάδας, με σκοπό να αντικαταστήσει προσωρινά τον Γιώργο Παράσχο, αλλά και για να οδηγήσει τους Περιστεριώτες σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Από το βράδυ της Τρίτης 16ης Νοεμβρίου, ως ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώσαμε για τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε τρία μέλη του προπονητικού επιτελείου, μεταξύ των οποίων του ίδιου του προπονητή της ομάδας μας, Γιώργου Παράσχου και του άμεσου βοηθού του, Παναγιώτη Γκουτσίδη».

Ως εκ τούτου, καθώς πρόκειται για μία πρωτοφανή κατάσταση λόγω της διασποράς του COVID-19 αποκλειστικά στο προπονητικό επιτελείο κάτι που δεν έχει προβλεφθεί ως ενδεχόμενο από το υγειονομικό πρωτόκολλο, αιτηθήκαμε το πρωί της Τετάρτης 17ης Νοεμβρίου στη διοργανώτρια αρχή, Super League, την κατ’ εξαίρεση αναβολή της προσεχούς αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Η απάντηση της Super League ήταν αρνητική, διότι το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν προβλέπει την αναβολή αγώνα σε περίπτωση θετικού κρούσματος στο προπονητικό προσωπικό. Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μας για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής θα αναλάβει ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών και προπονητής της Κ19, Γιώργος Κορακάκης.

Λόγω της παρουσίας του Γιώργου Κορακάκη στις υποχρεώσεις της επαγγελματικής ομάδας, αιτηθήκαμε την αναβολή της αναμέτρησης για το πρωτάθλημα Κ19 κόντρα στο αντίστοιχο τμήμα του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο έγινε».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ