Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Έχασαν στα χαρτιά Καβάλα και Ζάκυνθος!

Τόσο η Καβάλα όσο και η Ζάκυνθος, που δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν στην πρεμιέρα της SL2  επικαλούμενοι λόγους ανωτέρας βίας, έχασαν τους αγώνες τους στα χαρτιά με 3-0 σύμφωνα με την απόφαση του αθλητικού δικαστή!

Έτσι τους τρεις βαθμούς της νίκης πήραν οι Απόλλων Πόντου (για το ματς με Καβάλα) και η Καλλιθέα (για το ματς με Ζάκυνθο).

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

-ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ α) Ποινή απώλειας του αγώνα στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, β) χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ και γ) αφαίρεση τριών βαθμών από το Πρωτάθλημα Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022
-ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΣ α) Ποινή απώλειας του αγώνα στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 3-0 από την ΠΑΕ Καλλιθέα, β) χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ και γ) αφαίρεση τριών βαθμών από το Πρωτάθλημα
Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ