Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στοίχημα: Δυάδα Παρασκευής στο 3.11!

Η δράση του Σαββατοκύριακου ξεκινάει από σήμερα και εμείς επιλέγουμε τα καλύτερα σημεία από δύο αναμετρήσεις για να κάνουμε σεφτέ… στα ταμεία μετά την διακοπή των Εθνικών ομάδων.

Άουτσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου :

Εκτίμηση: G/G στο 1.83

Αιτιολόγηση:

Αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί. Η Μπάγερν Μονάχου πηγαίνει στην WWK Arena για ένα ακόμα εύκολο διπλό. Βέβαια έχει κάποιες σημαντικές απουσίες με τον Σούλε και τον Κομάν να μην βρίσκονται στα πλάνα του Νάγκελσμαν. Από την άλλη οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε.. κάτι αφού βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Μπορεί να μοιάζει ρισκαδόρικο αλλά πιστεύουμε πως θα δούμε γκολ εκατέρωθεν, εξάλλου και οι Βαυαροί βγάζουν αρκετά στην λίγκα, κάτι το οποίο μπορεί να δούμε και απόψε.

Μαλίν – Μπριζ

Εκτίμηση: Over 2.5 στο 1.70

Αιτιολόγηση:

Η Μπριζ ταξιδεύει στην έδρα της Μαλίν έχοντας κυρίως στο μυαλό της, τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη με την Λειψία. Οι γηπεδούχοι θέλουν να προσπεράσουν τους αντιπάλους στη βαθμολογία και έτσι δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για ανοιχτό παιχνίδι. Η προϊστορία είναι υπερ-ευνοική για όβερ καθώς στα τελευταία 10 παιχνίδια τα 7 είχαν 3+ γκολ. Θα πάμε με το όβερ 2.5 στο 1.70.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ