Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ηλυσιακός – Ολυμπιακός 5-23: Υγιεινός περίπατος πριν την αναχώρηση για Βουδαπέστη

Χωρίς να συναντήσει δυσκολία, ο Ολυμπιακός έκανε το 3/3 στην Α1 πόλο Γυναικών επικρατώντας με 23-5 του Ηλυσιακού εκτός έδρας.

Ο Χάρης Παυλίδης επέλεξε να ξεκουράσει αρκετές βασικές του αθλήτριες και να δώσει ευκαιρίες σε αρκετές από την Ακαδημία και συγκεκριμένα τις: Ζωή Τζωρτζακάκη, Μαρία-Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, Δέσποινα Δρακωτού, Κασιάνα-Μαρία Μαργαρίτη, Αμαλία Χριστοδούλου και Ευτυχία Κωνσταντοπούλου. Η Δρακωτού μάλιστα πέτυχε δύο τέρματα, ενώ πρώτη σκόρερ με έξι ήταν η Τριχά.

Οι Ερυθρόλευκες αναμένουν την ενσωμάτωση της νεοαποκτηθείσας Τζόρνταν Ράνεϊ, η οποία λόγω καθυστέρησης της πτήσης από το Λος Αντζελες, αναμένεται στην Ελλάδα την Κυριακή (21/11) το μεσημέρι και θα αποχωρήσει με την υπόλοιπη ομάδα τη Δευτέρα (22/11) για τη Βουδαπέστη, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί κοινή προετοιμασία των τρεμπλούχων με την Ουίπεστ.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-23

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-8, 1-5, 2-5, 2-5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Δουρέκα, Τζωρτζακάκη, Σλίκινγκ 1, Παπαδοπούλου, Κανετίδου, Δρακωτού 4, Σιούτη 3, Μαργαρίτη 2, Χαλδαίου 1, Χριστοδούλου 1, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Κωνσταντοπούλου, Τριχά 6, Τορνάρου 2

Ηλυσιακός (Γιώργος Τσόκας): Κώτσου, Μανιάτη, Παπασιφάκη, Μοσκοφίδου 1, Ρηγοπούλου, Κωνσταντά, Μπακομήτρου, Ο. Σκαρπαλέζου 1, Αρώνη, Ν. Σκαρπαλέζου, Λιαπάκη, Γονίδη, Σαράκη, Νικολακοπούλου, Παναγιότι 3

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ