Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΟΦΗ: Συνεχίζει το εκτός έδρας σερί, με διπλό στον Βόλο!

Τον ΟΦΗ φιλοξένησε ο Βόλος στο « Πανθεσσαλικό στάδιο» για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής.

Ο ΟΦΗ με εξαιρετική εικόνα διατήρησε το αήττητο του σερί εκτός έδρας και πήρε ένα σπουδαίο διπλό (0-2), ξεπερνώντας παράλληλα τον Βόλο στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι

Οι Κρητικοί μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι από τα πρώτα δημιουργώντας φάσεις από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα. Αν και είχε τέσσερα δοκάρια στο παιχνίδι, ρκ των οποίων τα δύο ήταν των Πασαλίδη και Μεγιάδο και τα άλλα του Τοράλ, δεν πτοήθηκε κυνήγησε το γκολ και το πέτυχε με τον Τοράλ το 12′ , ο οποίος όχι μόνο έβαλε γκολάρα, αλλά πέτυχε και το 1ο του τέρμα με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Στο 17′ ο Καμάου έχασε την ιδανική ευκαιρία να σκοράρει καθώς έμεινε μόνος του στη μεγάλη περιοχή, κάνοντας κακή εκτέλεση και στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Από τον Βόλο ξεχώρισαν οι άριστες επεμβάσεις του Κλέιμαν, καθώς οι γηπεδούχοι προσπάθησαν κυρίως στο 2ο ημίχρονο να απαντήσουν με ένα γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βόλος είχε πολλές και σημαντικές απουσίες.

Στο 45′ με σουτ του Νίνη ο Ρεγκατέν περνάει από όλους τους αμυντικούς του ΟΦΗ και σουτάρει λίγο πιο έξω από την περιοχή, χωρίς αποτέλεσμα. Στο 50′ ο Τοράλ σκόραρε ξανά το 2ο εντυπωσιακό του γκολ που έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Μπαρτόλο στο 56′ ο οποίος έκανε κεφαλιά μέσα στην περιοχή, ο Βάντερμαν όμως επενέβη άψογα και διαφύλαξε την εστία του.

Ο ΟΦΗ έκανε την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας ξανά μία εξαιρετική εικόνα. Ο Βόλο συνέχισε το κακό του σερί, καθώς έχει να πάρει νίκη στη Σούπερ Λιγκ από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

 

Συνθέσεις:

Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκουλέν (87′ Τερεζίου), Ρινέρ, Φεράρι, Ορόζ (79′ Ροσέρο), Τσοκάνης, Νίνης (46′ Πάολο Φερνάντες), Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (71′ Διαμαντής), Μπαλογιάννης, Τοράλ (78′ Σελίμοβιτς), Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Καμάου (65′ Γρίβας), Φαν Ντάινεν (78′ Καστάνιος), Λάμπρου (78΄ Στάικος).

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ