Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μοιρασιά στις Σέρρες

Από έναν βαθμό πήραν Πανσερραϊκός και ΑΟ Τρικάλων στο ματς που διεξήχθη στις Σέρρες για την 3η αγωνιστική της Super League 2. Αυτή ήταν η τρίτη ισοπαλία για τους «κόκκινους» και η δεύτερη και για τους «κυανέρυθρους» που ακόμα αναζητούν τη χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε ένα δυνατό ματς με τον Πανσερραϊκό να έχει το πάθος και τον ενθουσιασμό ενός νεανικού συγκροτήματος με ταλέντο και τον ΑΟΤ να διαθέτει την εμπειρία, οι δύο ομάδες πίεσαν αρκετά ψηλά με στόχο ένα γρήγορο γκολ το οποίο τελικά πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 36’ όταν ο Ρεκίν, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νιάρου και κεφαλιά του Ντιαλόσι, με εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καβουσάκη. Οι Σερραίοι, που νωρίτερα έφτασαν αυτοί κοντά στο γκολ με πρωταγωνιστές τους Κανίς και Μαρκιόνι, πίεσαν για την ισοφάριση όταν ο Κανίς μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των Θεσσαλών, έκανε την παράλληλη σέντρα όμως δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του να βρει τη μπάλα και να την σπρώξει στα δίχτυα σε μια σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Στο β’ μέρος ο Πανσερραϊκός μπήκε πολύ πιο δυνατά πραγματοποιώντας σχετικά γρήγορα τρεις αλλαγές θέλοντας να πιέσει επιθετικά. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 50’ όταν ο Ελευθεριάδης βρέθηκε απέναντι από τον Καβουσάκη αλλά σούταρε άουτ. Από εκεί και πέρα, τα ηνία του ματς πήραν τα «λιοντάρια» χάνοντας μια πολύ καλή ευκαιρία για την ισοφάριση στο 59’ όταν ο Κόντσι έβγαλε τη σέντρα και ο Θεοδωρίδης με προβολή εξ επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σεντουριόν, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ που επιχείρησε ο πρωταγωνιστής της προηγούμενης φάσης απομάκρυνε ο γκολκίπερ των Τρικάλων. Η πίεση των γηπεδούχων έφερε αποτέλεσμα στο 78’ όταν οι Σερραίοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο ο Κανίς σε πρώτη φάση εκτέλεσε για να αποκρούσει ο Σεντουριόν αλλά ο διαιτητής Αγγελάκης έδειξε επανάληψη προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των Τρικαλινών. Έτσι μετά από έξι περίπου λεπτά, ο Κανίς με δεύτερη προσπάθεια κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ το πέναλτι και να ισοφαρίσει σε 1-1 κάνοντας το ματς στα τελευταία του λεπτά ακατάλληλο για… καρδιακούς. Ο Πανσερραϊκός συνέχισε να πιέζει και στο 87’ ο Μέσι βρήκε τον Ανάκογλου αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ.

 

Πανσερραϊκός (Ζ. Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Ζέρης, Πίντο (46’ Φουάσης), Κρητικός (46’ Καραμπέρης), Μαρκιόνι (56’ Έππας), Ανάκογλου, Κανίς, Κόντσι (69’ Μέσι), Θεοδωρίδης.

ΑΟ Τρίκαλα (Χ. Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Νιάρος, Ντιαλόσι, Παρέδες, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ρεκίν, Κουσκουνάς (90+3’ Κεχαγιάς), Χειρίτραντας, Ελευθεριάδης (67’ Νίζιτς).

 

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ