Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3: Κυρίαρχος στο ΟΑΚΑ με εκπληκτικό Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ επικρατώντας της ΑΕΚ με σκορ 3-2 και την άφησε πίσω του έξι βαθμούς. Ελ Αραμπί (34′, 70′) και Αγκιμπού (1′) τα γκολ των νικητών, ο Αραούχο (15′, 79′) των «κιτρινόμαυρων».

Δήλωση κυριαρχίας και ανωτερότητας έκανε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με σκορ 3-2 της ΑΕΚ σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε στο Μαρούσι με τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, όμως, ήταν πιο αποτελεσματική και πιο κυνική και πήρε τους τρεις βαθμούς από μία ΑΕΚ που διψούσε για τη νίκη. Οι “ερυθρόλευκοι” που είχαν και δοκάρι στο 73′ και θα μπορούσαν να έχουν βάλει και τέταρτο γκολ άνοιξαν τη διαφορά από τους “κιτρινόμαυρους” στους έξι βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 0-1 μόλις στο 2′ με σουτάρα στο παραθυράκι του Στάνκοβιτς από τον Αγκιμπού, για να έρθει το 1-1 με γκολ-δώρο του Βατσλίκ στον Αραούχο ο οποίος με το κεφάλι ισοφάρισε στο 15′. Το 1-2 ήρθε στο 34′ από τον Ελ Αραμπί που “χόρεψε” την άμυνα της Ένωσης μετά από έξοχη μπαλιά του Λαλά και πλάσαρε κάτω από τα πόδια τον Στάνκοβιτς. Ο Μαροκινός έγραψε το 1-3 στο 70′ μετά από λάθος γύρισμα του Μισλέν που τον έβγαλε τετ α τετ με τον πορτιέρε της ΑΕΚ για να γράψει το τελικό 2-3 ο Αραούχο στο 79′ με πανέμορφο πλασέ στην κίνηση.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πλέον είναι στο +6 από την ΑΕΚ και πηγαίνει φουλ για την πρωτιά στην βαθμολογία που δίνει σαφές προβάδισμα τίτλου.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Σκόρερ: 15′, 79′ Αραούχο /  1′ Αγκιμπού Καμαρά, 34′, 70′ Ελ Αραμπί

Διαιτητής: Βερίσιμο (ΠΟΡ)

Κίτρινες: Άμραμπατ / Εμβιλά

AEK (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Μισελέν, Μοχαμάντι (74′ Χατζισαφί), Μήτογλου, Βράνιες, Σιμόες (87′ Λε Ταλέκ), Σιμάνσκι (74′ Γέφτιτς), Μάνταλος, Τσούμπερ (74′ Ανσαριφάρντ), Λιβάι Γκαρσία (46′ Άμπραμπατ), Αραούχο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (87′ Μπα), Α. Καμαρά, Μασούρας (84′ Ρόνι Λόπες), Ονιεκούρου (68′ Μπουχαλάκης), Ελ Αραμπί (85′ Τικίνιο).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ