Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Από 40 κύματα το Λαμία – Παναθηναϊκός !!!

Αλλαγή ώρας έναρξης , αλλαγή έδρας και τώρα κίνδυνος αναβολής του ΠΑΣ Λαμία – Παναθηναϊκός με τον αγώνα αυτό για την 10η αγωνιστική να περνά από 40 κύματα την τελευταία εβδομάδα με αποκορύφωμα την σημερινή ανακοίνωση των γηπεδούχων που επιβεβαίωσε 4 κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα.

Πολλά και ενδιαφέροντα φαίνεται να είναι τα επεισόδια που παρακολουθούμε ( και θα παρακολουθήσουμε) σχετικά με την διεξαγωγή του αυριανού ματς μεταξύ  Λαμίας και  Παναθηναϊκού .Τα εμπόδια ξεκίνησαν να μπαίνουν από την αρχή της εβδομάδας οπού έγινε γνωστό πώς ο πραγματογνώμονας που επισκέφθηκε το γήπεδο της Λαμίας μετά τα βελτιωτικά έργα, έκοψε το δημοτικό στάδιο και έστειλε τον αγώνα σε άλλη έδρα (εν τέλει  έδρα του αγώνα ορίστηκε το Πανθεσσαλικό). Η γνωμοδότηση  του ειδικού ανέφερε ως ακατάλληλη την κατάσταση του χλοοτάπητα και έτσι μπήκε φρένο στην διεξαγωγή του αγώνα εκεί.

Αφού ξεπεράστηκε το πρόβλημα έδρας και βρέθηκε λύση το επόμενο θέμα που απασχόλησε τους υπεύθυνους ήταν το αίτημα των πρασίνων για αλλαγή ώρας του αγώνα ώστε να μπορούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟ να παρακολουθήσουν το ντέρμπι αιωνίων στο μπάσκετ οπού ξεκινούσε και αυτό στις 19:30.Εν τέλει αφού το αίτημα έγινε δεκτό και η έναρξη του αγώνα μεταφέρθηκε στις 18:00 φάνηκε πως αν και υπήρχε γκρίνια από πλευρά Λαμίας τίποτα άλλο δεν θα σταθεί εμπόδιο στην διεξαγωγή αυτού του αγώνα.

Κάπου εδώ λοιπόν έρχεται η ”  μαγεία”  του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και η πανδημία να συνδυαστούν μέσα σε μία λιτή ανακοίνωση της Π.Α.Ε ΠΑΣ Λαμία όπου επισημοποιήθηκε πώς 4 παίκτες των γηπεδούχων βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και έτσι πρέπει όλη η ομάδα να ελεγχθεί ξανά με τεστ τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν την δευτέρα το πρωί. Να θυμίσουμε πώς εάν βγουν πάνω από 5 παίκτες μίας ομάδας θετικοί τότε ο αγώνας αναβάλλεται βάση πρωτοκόλλου.

Ας πάμε όμως και στα αγωνιστικά ( που δεν ξέρω πόσο σημασία έχουν την ώρα που η διεξαγωγή του ματς είναι στον αέρα) εκεί που ο Παναθηναϊκός έχει τις γνωστές απουσίες των Ιωαννίδη,Κουρμπέλη, Σένκεφελντ και Πούγγουρα  και αναμένεται να παραταχθεί με παρόμοια 11αδα με το προηγούμενο ματς ενώ η Λαμία δεν έχουμε σαφή εικόνα για το πως θα παίξει καθώς και κανένα άλλο κρούσμα να μην υπάρξει δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα των ήδη προσβληθέντων από τον ιό παικτών. Μέσα σε όλο αυτό το χάος λοιπόν με διαμαρτυρίες , αλλαγές αλλά και ασθενείς το αυριανό ματς έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς οι πράσινοι θέλουν να αφήσουν πίσω τα άσχημα αποτελέσματα με ΠΑΟΚ, ΟΦΗ  και να αντιδράσουν κάτι που αν δεν γίνει μπορεί να ανεβάσει την Λαμία πάνω από τον ΠΑΟ στον  βαθμολογικό πίνακα ( Λαμία 9 βαθμούς, ΠΑΟ 11 βαθμούς) .

Λαμία – Παναθηναϊκός στις 18:00  λοιπόν για την 10η αγωνιστική της superleague  στο Cosmotesport.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ