Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Η Φιορεντίνα «έσπασε» το αήττητο της Μίλαν

Η Φιορεντίνα φιλοξένησε τη Μίλαν στο « Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι» ενόψει της 13ης αγωνιστικής όπου και της επικράτησε με 4-3, σπάζοντας της το μέχρι τώρα αήττητο σερί της.

Οι «ροσσονέρι» δεν είχαν καλή εμφάνιση στο σημερινό ματς απέναντι στη δυνατή Φιορεντίνα η οποία άνοιξε νωρίς το σκορ από λάθος του Ταταρουσάνου με τον Ντάνκαν στο 15′. Λίγο πριν τη λήξη του α΄ ημιχρόνου ( 45+) ο Σαπονάρα έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και πιο απειλητικοί στο παιχνίδι και το 3ο γκολ δεν άργησε το οποίο σκόραρε ο Βλάχοβιτς. Δύο λεπτά αργότερα ( 62′ ) ο Ιμπραϊμοβιτς μείωσε για τη Μίλαν, αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να γυρίσει το παιχνίδι.

Ο Σουηδός «σταρ» κουβάλησε μόνος του την ομάδα στον σημερινό αγώνα και σκόραρε και 2ο γκολ στο 67′, δίνοντας μία ελπίδα στην ομάδα του Πιόλι. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει φόρα και η νίκη γι’ αυτούς ήταν μονόδρομος.

Στο 80΄ο νεαρός ταλαντούχος Βλάχοβιτς σκόραρε ένα τέταρτο γκολ για την ομάδα του, κάνοντας πλέον σίγουρη την νίκη. Λίγο πριν τη λήξη του ματς στο 96′ ο Ζλάταν κάνει κεφαλιά και η μπάλα βρίσκει τον Βενούτι και άθελα του στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ίσως αν είχε λίγο χρόνο ακόμη η Μίλαν να έφερνε το ματς στα ίσια με τον Ζλάταν ο οποίος ήταν ο μοναδικός που παρουσίασε καλή εικόνα σήμερα από τους «ροσσονέρι».

 

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ