Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Νέα βαθμολογική απώλεια για τον Λεβαδειακό

Στο παιχνίδι που διεξήλθε στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς το μεσημέρι του Σαββάτου για την 3η αγωνιστική της Super League 2, ο Λεβαδειακός δεν τα κατάφερε και αναδείχθηκε ισόπαλος με τα Χανιά με σκορ 1-1.

Οι φάσεις του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενη ομάδα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει σε αντίθεση με τον αντίπαλο της. Μόλις Στο 10′ καλή σέντρα του Βασιλόγιαννη όμως η κεφαλιά του Μπαΐροβιτς από καλή θέση δεν ήταν η ιδανική και η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία. Στο 21′ καλή στιγμή εκ νέου από τα Χανιά με τον Μπαΐροβιτς να ελίσσεται μέσα στην περιοχή και να σουτάρει προς το τέρμα, αλλά ο Λιάγκας ήταν εκεί να σταματάει την πορεία της μπάλας με τάκλιν. Στο 35′ ΓΚΟΛ για τον Λεβαδειακό. Ο Δούμπτσιος κάνει την προσπάθεια μέσα στην περιοχή ανάμεσα σε Πατάπη και Ζιούλη με τον επιθετικό των Βοιωτών να βρίσκεται στο έδαφος και τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Λούκας Πολέτο εύστοχα ανοίγοντας έτσι το σκορ για την ομάδα του. Στο 45’+1 χαμένη ευκαιρία και πάλι για τα Χανιά με με τον Βασολόγιαννη να κάνει την κάθετη πάσα προς τον Μπαΐροβιτς, και τον δεύτερο να προσπαθεί να πλασάρει από πλάγια θέση με τον Στογιάνοβιτς να αποκρούει στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Στο 63′ έρχεται η ισοφάριση για τα Χανιά. Φάουλ του Κογιέτε, κεφαλιά του Πατάπη και ο Μπαΐροβιτς με πλασέ στην κίνηση ισοφαρίζει σε 1-1. Χωρίς καμία ακόμα αξιόλογη φάση ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Λιβαδειά με τελικό σκορ 1-1.
Με αυτό το νέο Χ οι Βοιωτοί με 5 βαθμούς είναι στην 5η θέση και στο -4 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ Β’, ενώ οι Κρητικοί μετρούν μόνο ισοπαλίες μέχρι στιγμής και με 3 πόντους βρίσκονται στη 10η θέση της κατάταξης.

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ