Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει ακάθεκτη η Δόξα Ασσήρου κερδίζοντας (και) τον ΠΑΟΚ Σταυρού με 0-1

Πέρασε και από τον Σταυρό η Δόξα Ασσήρου και συνεχίζει τη νικηφόρα της πορεία – Μεγάλος άτυχος του παιχνιδιού ο Ανδρέας Τρόκας όπου τραυματίστηκε .

Τα ” εύκολα-δύσκολα ” έκανε σήμερα η Άσσηρος στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Σταυρού. Πέρασε μεν νικηφόρα με γκολ του Τρικαλόπουλου στο 85ο λεπτό, αλλά δεν έπεισε και δυσκόλεψαν οι παίκτες τους εαυτούς τους.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο διαιτητής του αγώνα κ. Κωνσταντινίδης κράτησε ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό του 17χρονου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Σταυρού Γιώργου Μιχαηλίδη.

Αποτίμηση φόρου τιμής από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Δόξα ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας την κατοχή της μπάλας από την αρχή, προσπαθώντας να βρει ελεύθερους χώρους αλλά οι αντίπαλοι ήταν καλά κλεισμένοι. Στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης είχαμε τον σοβαρό τραυματισμός του Ανδρέα Τρόκα στο γόνατο μετά από μία κόντρα που έβάλε με τον αντίπαλο και έτσι ο κ. Παγώνης έπρεπε να ανακατέψει την τράπουλα από πολύ νωρίς. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είδαμε λιγοστές φάσεις κυρίως προς την εστία του τερματοφύλακα του Σταυρού.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Ασσήρου μπήκαν με περισσότερο πάθος και ενέργεια στις κινήσεις τους και προσπάθησαν να πετύχουν ένα τέρμα. Κάποια σουτ από τους παίκτες της Ασσήρου έφυγαν ψηλά άουτ, ενώ κάποια άλλα μπλοκαρίστηκαν από τον Βλάχο. Ο τερματοφύλακας της Ασσήρου σε 1-2 φάσεις που χρειάστηκε να επέμβει ήταν εκεί και κράτησε το μηδέν. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα ανήκε στους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Τρικαλόπουλο μετά από σουτ και λάθος εκτίμηση της φάσης από τον τερματοφύλακα Βλάχο.

Κάπως έτσι ήρθε και η 5η σερί νίκη για τη Δόξα Ασσήρου στο Πρωτάθλημα αφήνοντας πίσω την μεσοβδόματη ήττα για τον θεσμό του Κυπέλλου ( ηττήθηκε με 1-2 από τον Φοίνικα Πολίχνης)

Τη επόμενη αγωνιστική η Άσσηρος πηγαίνει να παίξει μέσα στο Ηράκλειο με την τοπική Νίκη, ενώ ο ΠΑΟΚ Σταυρού αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας παιχνίδι τον Άρη Καβαλαρίου. 

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΠΑΟΚ Σταυρού(Πετράκης) : Βλάχος, Τσούραλης, Θεολογάκης, Σαλέπης, Αγοράκης, Νουράκης, Αλεξανδράκης, Μπελές, Περήφανος, Κωνσταντινάκης, Μπλεμπίτζογλου

Δόξα Ασσήρου(Παγώνης) : Βαρούτης, Τρόκας, Χωλίδης, Τσουλχάι, Δασκουλίδης, Κόκολας, Μάρκου, Παραλίκης, Σταμπουλής Γ, Τρικαλόπουλος, Αστεριάδης

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ