Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός – Εθνικός 16-3: Κάποτε ήταν ντέρμπι…

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο νταμπλούχος Ολυμπιακός την αναμέτρηση με τον Εθνικό Πειραιά στο Παπαστράτειο για την 7η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών καθώς οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με το επιβλητικό 16-3.

Ο Θοδωρής Βλάχος ξεκούρασε παίκτες και μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής με τον Γεννηδουνιά να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ με 4 γκολ και τους Γραμματικό και Γκίλλα να σημειώνουν από 3. Ο Ζερδεβάς υπερασπίστηκε την ερυθρόλευκη εστία και αρκέστηκε σε ρόλο… θεατή για μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης καθώς στα τρία πρώτα δεκάλεπτα δέχθηκε μόλις ένα γκολ.

Εκτός έμειναν οι Μπούσλιε, Κολόμβος (τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό) ενώ δεν παίζει και ο Ράντοβιτς λόγω της γνωστής τιμωρίας του από τη FINA.

Από την πλευρά του, ο Εθνικός χωρίς τους Γρηγοριάδη, Παπαδόγκωνα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του νταμπλούχου Ελλάδας.

Η αήττητη πορεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη συνεχίστηκε και το ενδιαφέρον στρέφεται στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-0, 5-1, 5-0, 4-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 3, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης 1, Μουρίκης, Χρυσοσπάθης 1, Φιλίποβιτς 1, Μπίγιατς, Γκίλλας 3, Μαθιόπουλος 2

Εθνικός (Κουντούδιος): Δροσόπουλος, Μανδάλιος, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 1, Βαλλιανάτος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Ζωγράφος, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης 1, Μπεριστιανός 1, Χαραλαμπόπουλος, Γκάτσος, Πεζιότης, Κοχείλας, Καραμπάτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ