Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αν έχεις Ρονάλντο… διάβαινε! (Video)

Μάλλον θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί η ΟΥΕΦΑ να αλλάξει το όνομα του Τσάμπιονς Λιγκ σε Κριστιάνο Λιγκ. Μια ακόμα βραδιά που ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών έδωσε την καθιερωμένη παράστασή του, αυτή τη φορά με το σήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Ναι, είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτός o τεράστιος ποδοσφαιριστής που συνεχίζει να σκοράρει ασταμάτητα σε κάθε διοργάνωση και που απόψε χάρισε την πρόκριση στους «κόκκινους διάβολους» στους «16» του Champions League. Ο Πορτογάλος άσος με ένα πανέμορφο γκολ στο 78ο λεπτό του αγώνα, άνοιξε το σκορ στην Ισπανία απέναντι στη Βιγιαρεάλ φτάνοντας τα 141 τέρματα στη διοργάνωση (1ος όλων των εποχών), ενώ τα τέρματα για την ομάδα που προπονεί ο Μάικλ Κάρικ πια, ζευγάρωσε στο 90′ ο Βρετανός Τζέιντον Σάντσο με δυνατό σουτ, ύστερα από εκπληκτική ομαδική προσπάθεια.

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Τέλες, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Σάντσο (90+3′ Μάτα), Φαν ντε Μπέεκ (66′ Φερνάντες), Μαρσιάλ (66′ Ράσφορντ), Ρονάλντο (90+1′ Μάτιτς).

Βιγιαρεάλ: Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ, Τόρες, Εστουπινάν (79′ Ράμπα), Παρέχο, Καπού, Τριγκέρος (73′ Α. Μορένο), Γκόμεθ (85′ Ντιά), Πίνο (73′ Τσουκουέζε), Χρούνεφελντ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ