Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στην Πορτογαλία επιζητά τη νίκη η ΑΕΚ

Με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας αγωνίζεται σήμερα στις 21:45 η ΑΕΚ για το European League στο χάντμπολ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την ιστοσελίδα ehftv.com, κάνοντας απλά εγγραφή.

Μετά την εντός έδρα ήττα από την Πέλιστερ με 27-30 η ελληνική ομάδα θα κυνηγήσει την τρίτη της νίκη στον όμιλο απέναντι στην Σπόρτινγκ η οποία είναι η καλύτερη του 4ο γκρουπ στο επιθετικό κομμάτι και έχει 4 βαθμούς όσο και η ΑΕΚ .

Η Σπόρτινγκ όσο και η ΑΕΚ προέρχονται από νίκες στο εγχώριο πρωτάθλημα . Οι  πορτογάλοι νίκησαν το Σάββατο με 42-23 και να βρίσκονται στην 1η θέση του πρωταθλήματος μαζί με την Πόρτο με 30 βαθμούς .

Με απόντες του Λέμος , Κεδέρη και Μόγια θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο γήπεδο  Pavilhao Joao Rocha χωρητικότητας 3.000 θέσεων το οποίο εγκαινιάστηκε πριν 4 χρόνια, με τον προπονητή των Πορτογάλων να καλεί τον κόσμο ενόψει του παιχνιδιού: ​​Ελπίζω οι εξέδρες να είναι γεμάτες και να έχουμε την υποστήριξη που χρειαζόμαστε.”

Ο 45χρονος προπονητής της Σπόρτινγκ, Ricardo Costa τόνισε τα εξής αναφορικά με το παιχνίδι: ” Η ΑΕΚ είναι μια επιθετική ομάδα . Αυτή η επιθετικότητα μπορεί να είναι κακή για το παιχνίδι, αλλά μπορεί να είναι καλή για την πλευρά μας. Εάν είμαστε επίσης επιθετικοί, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε ”. 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ