Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φίσκα το γήπεδο για πρόκριση του ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για τον επαναληπτικό ευρωπαϊκό αγώνα στο βόλεϊ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 8μ.μ. απέναντι στην 2η ομάδα του Τσεχικού πρωταθλήματος.

Μετά το 3-2 σετ στην Τσεχία η Οστράβα έχει τον πρώτο λόγο για πρόκριση στην φάση των 16 της 2ης σε κύρος διασυλλογικής διοργάνωσης (Challenge Cup). Πλέον η ελληνική ομάδα που επέστρεψε στα ευρωπαϊκά γήπεδα έπειτα από 11 χρόνια θα πρέπει να νικήσει με 3-0 ή 3-1 για απευθείας πρόκριση ενώ σε περίπτωση νίκης με 3-2 σετ ,θα παιχτεί χρυσό σετ.

Τα κορίτσια του Αποστόλη Οικονόμου προέρχονται από νίκη εντός έδρας με 3-0 σετ επί του Α.Ο ΘΗΡΑΣ. Αν και δύσκολα η Οστράβα κατάφερε να νικήσει με 3-2 σετ την TJ Sokol Šternberk στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Τσεχικού πρωταθλήματος και να μείνει στην 2η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς .

Η αθλήτρια που ξεχώρισε από την 1η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων ήταν η Μαργκαρίτα Στεπανένκο από τον Παναθηναϊκό, με την διαγώνια από το Αζερμπαϊτζάν να σημειώνει 33 πόντους.

1ος διαιτητής : Mikhail BONDARENKO (Ρώσος)

2ος διαιτητής : Erol AKBULUT  (Τούρκος)

To παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσω του : https://www.sdna.gr/bolei/903893_apo-sdna-o-epanaliptikos-toy-panathinaikoy-me-tin-ostraba-gia-tsalentz-kap?fbclid=IwAR19oCqwT9UegWbCXX2yzNfVFKnOEN8GvjWVe8Xm80eSOGCq-9kTTY9L1DU

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ