Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Νίκησε κρύο, χιόνι και αντίπαλο (Video)

Κάτω από συνεχή χιονόπτωση η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να φύγει με το τρίποντο (1-2) από την έδρα της Ντιναμό Κιέβου και να κάνει το 5x5 στον 5ο Όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Οι Βαυαροί μπορεί να παρατάχθηκαν χθες βράδυ (23/11) στο Ολιμπίνσκι με 17μελή αποστολή ελέω covid-19 αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να πάρουν άλλη μία νίκη. Θύμα τους αυτή τη φορά η Ντιναμό Κιέβου που προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω από μία αξιοπρεπή αν μη τι άλλο ήττα.

Το σκορ άνοιξε στο 14’ ο συνήθης ύποπτος Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με υπέροχο ανάποδο ψαλιδάκι με τον Κίγκσλεϊ Κομάν να γράφει το 0-2 με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή στο 42’. Για τους Ουκρανούς μείωσε σε 1-2 ο Ντένις Χαρμάς στο 70’ που πλάσαρε εύστοχα τον Νόιερ. Πέραν των τριών γκολ οι δύο ομάδες δημιούργησαν και έχασαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως το παιχνίδι να διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Έτσι το τελικό 1-2 έδωσε άλλους 3 βαθμούς στους Γερμανούς που καπάρωσαν και μαθηματικά την 1η θέση του ομίλου με την Ντιναμό να παραμένει στην 4η και τελευταία.

Οι συνθέσεις:

Ντιναμό Κιέβου (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούστσαν, Κετζιόρα (76’ Καραβάεβ), Ζαμπάρνι, Σιρότα, Μικολένκο, Σιντόρτσουκ, Σαπαρένκο, Τσιγκάνκοβ, Μπουγιάλσκι, Ντε Πένα (46’ Γκάρμας), Σκούριν (46’ Βιτίνιο)

Μπάγερν (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ, Νιανζού (85’ Τίλμαν), Ερναντέζ (46’ Σαρ), Ντέιβις, Γκορέτσκα, Τολισό, Σανέ (88′ Ρίτσαρντς), Μίλερ, Κομάν (67’ Ρόκα), Λεβαντόφσκι

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ