Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Συνεχίζουν στην Ευρώπη ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, εκτός ο ΟΣΦΠ

ΠΑΟΚ

Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε ο Δικέφαλος του Βορρά να προκριθεί στους 16 του CEV CUP στην πρώτη του παρουσία σε Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις και την ημέρα των γενεθλίων του Βοηθού προπονητή, Γιάννη Χαριτωνίδη ο οποίος γιόρτασε τα 43α γενέθλια μαζί με την πρόκριση.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά το 0-3 σετ στο Βέλγιο , νίκησε στο Παλατάκι την Αστερίξ με 3-2 σετ και προκρίθηκε.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ρουμάνικη, CSM  Volei Alba- Blaj  στην οποία αγωνίζεται η 25 χρονη από την Έδεσσα ,Όλγα Στράντζαλη . Η ομάδα από την Ρουμανία κατάφερε να βρεθεί στους 16 αφότου απέκλεισε την Ουγγρική ( Vasas Óbuda BUDAPEST ) στην οποία προπονητής είναι ο Έλληνας, Γιάννης Αθανασόπουλος

Ολυμπιακός  

Οι ερυθρόλευκοι μένουν εκτός Ευρώπης αν και νίκησαν την Πόρτο με 3-2 σετ. Παρόλο αυτά έπρεπε να νικήσουν με 3-0 ή 3-1 σετ για να προκριθούν στην επόμενη φάση . Ο Ολυμπιακός σε μικρό χρονικό διάστημα αποκλείστηκε από το Champions League και πλέον από το CEV CUP .

Παναθηναϊκός

Challenge Cup 

Μετά την νίκη με 3-0 σετ επί της Οστράβα από την Τσεχία ,ο Παναθηναϊκός συνεχίσει στους 16 της τρίτης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης .Οι πράσινοι αν και είχαν ηττηθεί με 3-2 σετ στην πρώτη αναμέτρηση κατάφεραν να μπλοκάρουν σε κάθε τομέα της Τσέχικη ομάδα και να προκριθούν .

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί απέναντι στην Βέλγικη, Hermes Rekkenshop Oostende κάτοχο 13 πρωταθλημάτων και 7 Κυπέλλων Βελγίου . Η Oostende πέρασε στην επόμενη φάση χωρίς να αγωνιστεί στον δεύτερο αγώνα απέναντι στην άλλη Βελγική ομάδα,  LVL Genk καθώς στην τελευταία υπήρξαν κρούσματα κορωνοϊού.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ