Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Βρήκε το μάστορά της η Νάπολι! (Video)

Πάτησε κορυφή η Σπάρτακ Μόσχας στον 3ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς κατάφερε να κερδίσει για 2η φορά φέτος τη Νάπολι (2-1), αφού στο ματς που έγινε πριν 2 μήνες περίπου στην Ιταλία, η ρώσικη ομάδα είχε επιβληθεί με σκορ 2-3.

 

Η Σπαρτάκ προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ του Αλεξάντερ Σομπόλεβ (3′, 28′) και παρότι πιέστηκε αρκετά από τους «παρτενοπέι» στο δεύτερο μέρος, που μείωσαν στο 64ο λεπτό με τον Ελίφ Ελμάς (2-1), κράτησε την σημαντική αυτή νίκη υπερτερώντας πλέον στην ισοβαθμία έναντι του συνόλου του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Σπαρτάκ Μόσχας: Σελίχοβ, Κοφριέ, Ντζίκια, Ζιγκό, Μόουζες (83’ Ρασκάζοβ), Άιρτον, Ιγκνάτοβ (72’ Λομοβίτσκι), Ουμιάροβ, Λιτβίνοβ, Σομπόλεβ, Πρόμες (90+2’ Πρόμες).

Νάπολι: Μερέτ, Ζέσοους, Κουλιμπαλί, Ρουί, Ντι Λορέντζο, Ζιελίνσκι, Λομπότκα (79’ Ραχμάνι), Μέρτενς, Λοσάνο, Ελμάς, Πετάνια.

 

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο όμιλος πλέον έχει πάρει… φωτιά, καθώς ακολουθεί το αυριανό ματς της Λέστερ με τη Λέγκια (25/11, 22:00) για να ολοκληρώσει την 5η αγωνιστική, ενώ την τελευταία αγωνιστική η Λέγκια Βαρσοβίας υποδέχεται την Σπαρτάκ Μόσχας και η Νάπολι την Λέστερ στις 9 Δεκεμβρίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ