Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ισοπαλία που δε βολεύει κανέναν (Video)

Στη λευκή ισοπαλία έμεινε ο ΠΑΟΚ που αν και καλύτερος σε όλο το παιχνίδι δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα στην Μπρατισλάβα απέναντι στη Σλόβαν και να πάρει τη νίκη για το Conference League.

 

Πιο επιθετικός ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο και με περισσότερη κατοχή, μετά από 1-2 σουτ εκτός περιοχής έφτασε στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 30’. Μετά από ωραία οργανωμένη προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον Μπίσεσβαρ που από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Η Σλόβαν απάντησε στις ευκαιρίες με διαγώνιο σουτ του Μεντβέντεφ στο 42’ που έφυγε λίγο έξω.

Με δυο καλές κεφαλιές από Ούτσε στο 56’ και Γκριν στο 59’ απείλησαν οι γηπεδούχοι στην αρχή του Β’ μέρους. Δυνατό διαγώνιο σουτ του Σφιντέρσκι στο 78 πέρασε άουτ όπως και στο 81’ με τον Πολωνό και πάλι πρωταγωνιστή. Οι παίκτες του Λουτσέσκου συνέχισαν να πιέζουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του 36χρονου Ολλανδού διαιτητή Ντένις Χίγκλερ που όμως βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 και να μοιράζονται βαθμούς, όχι όμως και εντυπώσεις.

Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα αδικεί τους ασπρόμαυρους οι οποίοι όμως με τη σειρά τους αδίκησαν τους εαυτούς τους. Δεν ήταν λίγες οι φορές που έφτασαν στην αντίπαλη περιοχή και μέσα σε αυτή με αξιώσεις αλλά στην τελική προσπάθεια δεν ήταν αποτελεσματικοί.

Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική (9/12) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την αδύναμη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ και θέλει να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Σλόβαν που ταξιδεύει στη Δανία για να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

Οι συνθέσεις:

Σλόβαν: Τσοβάν, Μεντβέντεφ, Κάσια, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο (91′ Ντα Σίλβα), Άγμπο, Ιμπραχίμ (91′ Μραζ), Γκριν (73′ Τσάβριτς), Βάις, Ζμιράλ (73′ Ντράζιτς), Χέντι. Αναπληρωματικοί: Σούλα, Χρντίνα, Ντε Καμπς, Ντράζιτς, Αμπένα, Χρντσαρ, Λίτσι, Βόϊτκο, Ντα Σίλβα, Μραζ, Τσάβριτς

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο (47′ Μιχάι), Σίντκλεϊ, Εσίτι (67′ Σβαμπ), Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Καντουρί (73′ Μουργκ), Μπίσεσβαρ (87′ Μιτρίτσα), Άκπομ (73′ Σφιντέρσκι). Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μιχάι, Λύρατζης, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Σφιντέρσκι, Κούτσιας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ