Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σφυροκόπημα στο Lockdown

Η Γουέστ Χαμ συνεχίζει την εκπληκτική φετινή της πορεία, καθώς πέτυχε άλλη μία νίκη που της δίνει το απευθείας εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ… Το 300ό Eυρωπαϊκό παιχνίδι της Ραπίντ Βιέννης δεν αποδείχθηκε γούρικο για τους Αυστριακούς.

 

Τα ”Σφυριά” κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τα γκολ του Γιαρμολένκο στο 40′ και του Νομπλ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και έτσι ήρθε η πρωτιά στον όμιλο για την αήττητη Γουέστ Χαμ. Τα ”Σφυριά του Μόγες σφυροκόπησαν τη Ραπίντ στη Βιέννη, αλλά νίκησαν μόνο με 2-0, για να «σφραγίσουν» το «εισιτήριο». Οι Λονδρέζοι, θυμίζουμε, συνεχίζουν στην Ευρώπη και μετά τον Δεκέμβρη για πρώτη φορά από το 1981!

Πλέον, οι παίκτες του Ντέιβιντ Μόγες θα υποδεχθούν χωρίς άγχος την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Λονδίνο, ενώ την Κυριακή η Γουέστ Χαμ ταξιδεύει για το Μάντσεστερ όπου θα κληθεί στις 16:00 μ.μ. να δώσει ένα ακόμα δύσκολο Βρετανικό τεστ απέναντι στη Σίτι του Γκουαρδιόλα, ώστε με νίκη να βρεθεί πιο κοντά στις 2 πρώτες θέσεις στην βαθμολογία της Premier League.

Λάμπρος Παπαδής – Αρθρογράφος – Πολιτικός Συντάκτης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ