Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Volleyleague: Με ντέρμπι ανοίγει η 5η αγωνιστική

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στο PAOK Sports Arena (26/11, 19:15, ΕΡΤ3) τον πρωτοπόρο και αήττητο Παναθηναϊκό στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Volleyleague Ανδρών.

 

Ο Δικέφαλος μετά τις τρεις δυνατές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό για Λιγκ καπ και πρωτάθλημα με απολογισμό 2 νίκες και 1 ήττα αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη σήμερα το βράδυ την ομάδα του Παναθηναϊκού. Οι ασπρόμαυροι θέλουν να σπάσουν το αήττητο των πράσινων για να σκαρφαλώσουν στη βαθμολογία, στην οποία έχουν μείνει λίγο πίσω και πιο συγκεκριμένα στο -4 από τους σημερινούς τους αντιπάλους.

Σημαντικός αγώνας και λόγω ονομάτων των δύο ομάδων, με τον Γιάννη Καλμαζίδη να έχει άδειο απουσιολόγιο μετά και την επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς του μεγάλου απόντα της προηγούμενης αγωνιστικής Αρτούρ Ούντρις. Το ίδιο ισχύει και για τον ομόλογό του του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλου που θα έχει στη διάθεσή του όλα του τα όπλα με στόχο να συνεχίσει το σερί νικών.

Στην προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων ανεξαρτήτου έδρας προηγείται το «τριφύλλι» με 44 νίκες έναντι 27 του Δικεφάλου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ