Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

«Αεράτη» ΝΙΚΗ!

Πιερικός – Νίκη Βόλου 0-3

Σαν αέρας πέρασε με το διπλό από την Κατερίνη η ομάδα της Νίκης Βόλου επικρατώντας εύκολα και άνετα του Πιερικού με σκορ 3-0!

Μόλις στο 8ο λεπτό έγινε η φάση που στιγμάτισε το ματς και την υπόλοιπη έκβαση του αγώνα! Συγκεκριμένα ο Γιαλαμίδης του Πιερικού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα όντας ο τελευταίος παίκτης της άμυνας, όταν ανέτρεψε τον Ροχάνο έξω απ’την περιοχή.

Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ανήκε αποκλειστικά στους κυανόλευκους του Βόλου, οι οποίοι πίεσαν ασφυκτικά και κατάφεραν να προηγηθούν στο 33’ με εξαιρετικό σουτ του Λούκας Γκαρσία από το ύψος της μεγάλης περιοχής!

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Νίκη χαλάρωσε και ο Πιερικός αναθάρρεψε! Οι γηπεδούχοι με αντεπιθέσεις απείλησαν την εστία του Μπάγιτς έχοντας δύο καλές στιγμές με τον Ζαφειράκη (στο 47’) και τον Καρβούνη (στο 65’). Η Νίκη στη συνέχεια ανέβασε ξανά τον ρυθμό της και «τέλειωσε» ουσιαστικά το ματς μέσα σε ένα πεντάλεπτο σκοράροντας στο 68’ με τον Παναγιωτίδη και στο 73’ με τον Βλαχομήτρο!

Με αυτή την επιτυχία η Νίκη Βόλου παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα και αναρριχήθηκε στην 3η θέση του βορείου ομίλου της SL2!

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης, Καγκελίδης (Παπουτζίδης 81′), Καρβούνης, Παντελιάδης, Εμπουσί, Γιαλαμίδης, Ίτσιος (Μπουόλι 60′), Ζαφειράκης (Καρανάτσιος 81′), Χαντζάρας (Κριμιτζάς 60′)

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Πάνος (Παναγιωτίδης 60′),Τζοβάρας, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης (Τσιμπούκας 80′), Τσουκαλάς (Μέτσε 80′), Βλαχομήτρος (Βασιλείου 73′), Μιράντα, Γκαρσία (Κάσσος 73′), Ροχάνο

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ