Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Εύκολα η ΑΣΑ!

Αναγέννηση Καρδίτσας – Ολυμπιακός Βόλου 4-0

Εύκολο απόγευμα είχε η ΑΣΑ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και παραμένοντας στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας!

Η Αναγέννηση μόλις στο 7ο λεπτό είχε την ευκαιρία να σκοράρει, όμως η εκτέλεση πέναλτι του Πλέγα αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Ξενοδόχοφ! Στο 19’ οι Βολιώτες από τη μεριά τους έχασαν τη δική τους ευκαιρία όταν ο Βερνάρδος σούταρε για να απομακρύνει ο Γκέκας σε κόρνερ! Στο 38’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπενγκόα ενώ στο 41’ με τον ίδιο τρόπο επιχείρησε να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός, αλλά η εκτέλεση του Μπάτροβιτς ανάγκασε τον Γκέκα σε απόκρουση!

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΣΑ σχεδόν κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο με τον Ολυμπιακό Βόλου να μην μπορεί να αντιδράσει σε κανένα σημείο της αναμέτρησης! Συγκεκριμένα στο 56’ ο Γκίνη με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων και στο 67’ ο Κοτσώνης από κοντά έγραψε το 3-0! Το κερασάκι στην τούρτα για την Καρδίτσα έβαλε στο 89’ ο Βιδάλ ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο!

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Σταμόπουλος Γκόλιας, Λαρέα (43’ λ.τ. Κοτσώνης), Γκίνη, Λαγός, Πλέγας, Μπραμπίγια (78′ Μάνιος), Mπενγκόα (78′ Βιδάλ), Αθανασιάδης (46’ Γκουγκούδης).
Ολυμπιακός Βόλου (Καγιέχα):  Ξενοδόχοφ, Γραικός, Να’ά, Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Σκοπελίτης, Κόλα (61’ Nτουάρτε), Κουντουριώτης (61’ Οκάν), Βερνάρδος (85′ Χάσεκ), Μπάτροβιτς (75′ Κατσούκης), Σιαφά.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ