Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Άσφαιροι» και οι δύο

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Απόλλων Σμύρνης και Λαμία στο αγώνα που διεξήχθη χθες το βράδυ στη Ριζούπολη. Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος όπου οι ομάδες φάνηκαν να βολεύονται στη λευκή ισοπαλία.

 

Οι γηπεδούχοι έμειναν στην προτελευταία θέση (7 βαθμούς) και θα πρέπει να ψάξουν το 2ο τρίποντό τους στο πρωτάθλημα στα επόμενα ματς, καθώς έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Θανάση Γκαραβέλη… ο οποίος κατέβασε τα στόρια, ενώ το σύνολο του Γρηγορίου με αυτή την ισοπαλία έφτασε τους 10 βαθμούς και βρίσκεται στη 10η θέση της Σούπερ Λιγκ. Επόμενο ματς για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (04/12, 17:15), με τη Λαμία να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 6 Δεκεμβρίου (19:30).

 

Απόλλων Σμύρνης (Φέστα): Κότσαρης, Ντεντάκης (76’ Παπαγεωργίου), Λισγάρας, Άλβες, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Σλίβκα, Κάστρο (58’ Μαρτίνες), Παμλίδης (77΄Σαχλί), Ιωαννίδης, Τσιλούλης (15’ Φαν Λα Πάρα).

Λαμία (Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης (90’ Σκόνδρας), Μαρτίνεθ, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης (64’ Ρόμανιτς), Τιρόνε (79’ Νούνιες), Γκέντσογλου, Αραμπούλι.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ