Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ώρα Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ! (Live streaming)

Μεγάλο παιχνίδι δίνει σήμερα το απόγευμα (28/11) στις 16:00 η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Μίκρα για τον 3ο Γύρο του EHF European Cup, στη ρεβάνς της προχθεσινής του νίκης με 25-28 απέναντι στη λετονική ZRK Tenax Dobele.

 

Η… μισή δουλειά έγινε από τον Δικέφαλο μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι και αυτό που μένει είναι να την ολοκληρώσει σήμερα και να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του EHF European Cup. Στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο δεν επαναπαύονται φυσικά και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση.

Μεγάλο αβαντάζ ότι και ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στην έδρα των Θεσσαλονικέων που ως τυπικά αλλά και ουσιαστικά γηπεδούχοι θέλουν να έχουν τον κόσμο τους στο πλευρό τους για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί μια μεγάλη επιτυχία.

Προβλήματα τραυματισμών ή άλλων απουσιών δεν υπάρχουν για τον τεχνικό της ομάδας Πάνο Γούσιο, πέρα φυσικά από τους μακροχρόνια απόντες Απόστολο Παλάσκα και Διονύση Καραγκιοζόπουλο.

Από την άλλη οι Λετονοί έδειξαν ότι αποτελούν ένα αξιόμαχο και υπολογίσιμο σύνολο που θέλει προσοχή από την πλευρά του ΠΑΟΚ αν δε θέλει να έχει προβλήματα.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το AC PAOK TV στο YouTube:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ