Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ: Στον αθλητικό δικαστή η υπόθεση του Γιανίκ Μορέιρα για οφειλές

Η υπόθεση του Γιανίκ Μορέιρα , ο οποίος έστειλε επιστολή στην ΕΣΑΚΕ για οικονομικές οφειλές της ΑΕΚ προς αυτόν οδηγήθηκε στον αθλητικό δικαστή που  θα αποφασίσει για την αφαίρεση ενός βαθμού ή όχι  απο το πρωτάθλημα της Α΄1 για την ένωση. Στις 15/12 ανοίγει ο φάκελος αδειοδότησης της ΑΕΚ.

Την Παρασκευή (26.11) ο Γιανίκ Μορέιρα , νυν παίχτης του Περιστερίου, έστειλε επιστολή στην ΕΣΑΚΕ στην οποία αναφέρεται ότι η πρώην ομάδα του η ΑΕΚ του χρωστάει χρήματα απο την περίοδο που αγωνιζόταν στην ένωση κάνοντας λόγο για μη τήρηση των συμφωνιών των δύο πλευρών στο οικονομικό κομμάτι .

Η υπόθεση του σέντερ του Περιστερίου – μετά και το πέρας της δεύτερης ευκαιρίας και της διορίας των 5 εργάσιμων για συμφωνία – θα οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης (30,11), στον Αθλητικό Δικαστή.

Ο αθλητικός δικαστής θα αποφασίσει είτε στο τέλος αυτής την εβδομάδας είτε στην αρχή της επόμενης αν θα αφαιρεθεί 1 βαθμός απο το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ είτε όχι.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να προσεγγίσει τον παίχτη για να διακανονιστεί η οφειλή και να μην τιμωρηθεί  , αλλα ο Μορέιρα ήταν αδέκαστος προς την άποψη του και έτσι η υπόθεση οδηγήθηκε στον αθλητικό δικαστή που θα αποφασίσει για το μέλλον της εντός ολίγων ημερών.

Ακόμη και στην περίπτωση που ο Αθλητικός Δικαστής αποφασίσει την αφαίρεση του βαθμού, η ΑΕΚ θα έχει ακόμη μία ευκαιρία για να τον ανακτήσει. Θα πρέπει να διευθετήσει την πληρωμή προς τον Μορέιρα σε διάστημα 15 εργάσιμων ημερών.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είναι αντιμέτωπη με 10 ban  που την βαραίνουν για οικονομικές οφειλές προς πολλούς παίχτες πρώην την και δεν μπορεί να προβεί σε μετάγραφες προς το παρόν μέχρι να τακτοποιηθεί το ζήτημα   αυτό. Αντίστοιχο σκηνικό συνέβει και πέρυσι προς το τέλος της σεζόν όπου είχε φθάσει τα 15 ban περίπου και πολλοί παίχτες έφυγαν απο την ένωση για αυτόν τον λόγο αρχής γενομένης με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο που εξέφρασε ανακοίνωση ότι του οφείλονταν περίπου 500.000 ευρώ και αποφάσισε να φύγει απο τον σύλλογο πριν τελειώσει η σεζόν.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ