Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αδικία

Ο Λιονέλ Μέσι, κατέκτησε την φετινή χρυσή μπάλα, κόντρα σε κάθε ποδοσφαιρική λογική καθώς δικαιωματικά θα έπρεπε να την κατακτήσει ο Λεβαντόφσκι.

Ο Πολωνός σέντερ φορ της Μπάγερν Μονάχου, έκανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, είχε κομβική συμβολή στην πορεία των Βαυαρών τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι, ήταν άτυχος μιας και δεν έγινε η τελετή απονομής, λόγω των υγειονομικών μέτρων κατά του κορονοϊού.

Φέτος όμως, ήταν μία ευκαιρία να αποκατασταθεί η περυσινή ” αδικία”. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά, οι ρυθμιστές της συγκεκριμένης διαδικασίας, αποδεικνύουν με τον πιο τρανταχτό τρόπο, πως τα κριτήρια δεν είναι πάντοτε ποδοσφαιρικά.

Μπορώ να δεχτώ πως ο Μέσι, ήταν κομβικός για την Αργεντινή στο Κόπα Αμέρικα, αλλά σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο, ήταν τουλάχιστον μία ταχύτητα πίσω από τον Λεβαντόφσκι. Σήμερα λοιπόν, η χρυσή μπάλα, δόθηκε σε έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος ναι μεν θα μπορούσε να είναι μεταξύ των κορυφαίων, αλλά όχι ο δίκαιος νικητής.

Μεγάλη η αδικία λοιπόν για τον Λεβαντόφσκι, με την σημερινή διαδικασία να έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε όλο τον κόσμο, μιας και η κοινή γνώμη, στήριζε πως ο Πολωνός έπρεπε να είναι ο φετινός κάτοχος της χρυσής μπάλας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ