Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα 8-4: Θρυλική μαγεία

Ο Ολυμπιακός με εξαιρετική άμυνα, φοβερό τον Μπίγιατς στο τέρμα και τον Μουρίκη δυναμίτη επικράτησε κατά κράτος και της Μπαρτσελονέτα με 8-4. 

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε, σε ένα ακόμη μεγάλο ευρωπαϊκό ματς, ότι είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα! Με σύμμαχο τον κόσμο του, ο Θρύλος κέρδισε και την ισχυρή Μπαρτσελονέτα με 8-4 στο Παπαστράτειο, για την 4η αγωνιστική του Champions League και παρέμεινε στην κορυφή του Α’ ομίλου με 10 βαθμούς (μαζί με την Μπρέσια).

Με άμυνα για σεμινάριο και τον Μπίγιατς σε μεγάλη βραδιά κάτω από τα δοκάρια, οι πρωταθλητές Ελλάδας κράτησαν στα τέσσερα γκολ την ισπανική ομάδα και έμειναν αλώβητοι σε άλλη μία σπουδαία ευρωπαϊκή «μάχη», μετά τις εκτός έδρας με την Νόβι Μπέογκραντ και την Φερεντσβάρος!

Οι Πειραιώτες κυριάρχησαν απόλυτα κόντρα στους Ισπανούς, παρέμειναν αήττητοι και επιβεβαίωσαν ξανά και, μάλιστα, με εμφατικό τρόπο, ότι δικαίως θεωρούνται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

Για τους νικητές του ματς ξεχώρισαν οι Φιλίποβιτς και Φουντούλης που είχαν από δύο γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-1, 3-2, 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 1, Χρυσοσπάθης, Μαθιόπουλος, Ζερδεβάς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ (Φάτοβιτς): Πινέντο, Φαμέρα, Γκρανάδος 1,Παβιγιάρ 2, Ντε Τόρο, Λαρούμπε, Πονφεράντα, Φερνάντεζ, Ασένσιο, Περόνε, Μπιελ, Μπούστος 1, Αγκίρε.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ