Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Εξαιρετικά αμφίβολοι Παπαπέτρου–Παπαγιάννης για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Γιώργος Παπαγιάννης  έχουν  απουσιάσει απο τις τρεις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού, γεγονός δείχνει πως με μεγάλη πιθανότητα θα λείπουν  απ’ τον αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα(2/12, 19:00, Novasports Prime).

Για τρίτη διαδοχική μέρα ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Γιώργο Παπαγιάννη λίγο πριν αναχωρήσει για την Μόσχα για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.Η συμμετοχή τους είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή εάν θα ταξιδέψουν τελικά ή ‘όχι στην Ρωσία.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού ταλαιπωρήτε  απο ίωση τις τρείς τελευταίες μέρες γεγονός που δεν του έχει επιτρέψει να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Δημήτρη Πρίφτη για τον αγώνα στην Ρωσία. Την ίδια στιγμή παραμένει άγνωστο τι θα συμβεί με τον Γιώργο Παπαγιάννης ο οποίος  αντιμετωπίζει ακόμα πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι.

Ο  Γιώργος Παπαγιάννης έκανε πάλι ατομικό και θεραπεία και σήμερα  (υπέστη διάστρεμμα  στο πόδι στη νίκη επί της Ζενίτ την προηγούμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ), συνεχίζοντας τον δικό του αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το παιχνίδι στην Μόσχα την Πέμπτη. Όλα δείχνουν όμως πως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί αφού δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με όλη την ομάδα ακόμα , μη καταφέρνοντας να προσπεράσει τον τραυματισμό του ακόμα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ