Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έκανε το πρώτο βήμα η Λαμία

Κακός ο αγωνιστικός χώρος σήμερα στο «Αθανάσιος Διάκος», αλλά πολύ καλή η Λαμία, η οποία κατάφερε να πάρει σκορ πρόκρισης (2-0) απέναντι στον Ιωνικό, για τον επαναληπτικό στη Νίκαια, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 21 Δεκεμβρίου (15:00).

 

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Ελευθεριάδη να ανοίξουν το σκορ, αλλά το γκολ ήρθε στο 24ο λεπτό, όταν ο Λουκάς Βύντρα έκανε σέντρα ακριβείας και ο Νίκος Τσούκαλος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ο Ιωνικός πίεσε για την ισοφάριση, όμως η Λαμία που επέλεξε αντεπιθέσεις στο 2ο ημίχρονο… βρήκε και δεύτερο τέρμα από τον Λάζαρ Ρόμανιτς, ο οποίος διαμόρφωσε με ωραίο πλασέ το τελικό 2-0.

 

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Νούνιες (56’ Βλαχομήτρος), Βύντρα, Γκέντσογλου, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Ελευθεριάδης (66’ Προβυδάκης), Ρόμανιτς (56’ Μπεχαράνο), Σαραμαντάς, Ταϊρόν (81’ Μαζουλουξής), Τσούκαλος (56’ Μανουσάκης).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Βαφέας (80’ Άοσμαν), Σάντσεζ, Ματσούκας, Βαλεριάνος, Κάνιας, Πογοσιάν (64’ Ντάλσιο), Γκοτσούλιας (64’ Κιάκος), Μάναλης, Καμπράλ (80’ Λένις).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ