Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ψήφο εμπιστοσύνης στα φαβορί

Με 4 παιχνίδια που θεωρώ πως έχουν καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης, θα ασχοληθώ στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος.

Πρώτη στάση για σήμερα στο παιχνίδι της Τοτεναμ με την Μπρεντφορντ. Η Τοτεναμ δεν πείθει με τις εμφανίσεις της σε Πρωτάθλημα και Ευρώπη, αλλά θεωρώ ότι κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο μπορεί να σκοράρει εύκολα και να πάρει ένα πολύτιμο τριποντο. Να πούμε πως η Μπρεντφορντ στα τελευταία της παιχνίδια δέχεται εύκολα το γκολ. Επιλογή το οβερ 1.5 γκολ ομαδικά για Τοτεναμ. (1.78)

Το επόμενο παιχνίδι είναι και πάλι από το νησί. Η Μάντσεστερ Γιουναιτεντ υποδέχεται την Αρσεναλ και θέλει το τρίποντο για να πλησιάσει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Δύο ομάδες όπου παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα ή μια στην άλλη. Πιστεύω πως η έδρα έχει το προβάδισμα και θα επιλέξω το οβερ 1.5 γκολ ομαδικά για την Μαν. Γιου. (1.82)

Η τρίτη επιλογή για σήμερα αφορά το Ιταλικό Πρωτάθλημα και τον αγώνα Λατσιο – Ουντινεζε. Και εδώ πιστεύω πως η έδρα έχει τον πρώτο λόγο και θα ποντάρω στα γκολ της γηπεδούχου Λατσιο η οποία θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά και τη βαριά ήττα από τη Ναπολι με 4-0. Από την άλλη μεριά η Ουντινεζε παλεύει τα παιχνίδια της αλλά δεν πιστεύω πως σήμερα έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Οβερ 1.5 γκολ ομαδικά για Λατσιο και προχωράμε. (1.75)

Κλείνω την τετράδα μου με τον αγώνα της Σταντάρ Λιέγης με αντιπαλο την Μπίρσχοτ για το κύπελλο Βελγίου. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και θεωρώ πως η Σταντάρ θα επικρατήσει σχετικά εύκολα της αντιπάλου της. Οβερ 1.5 γκολ ομαδικά για Σταντάρ Λιέγης. (1.72)

Να πούμε πως το πρώτο παιχνίδι ξεκινάει στις 21:30 και οι αποδόσεις που επέλεξα είναι από την Stoiximan. 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ