Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νοσοκομείο ο ΠΑΟΚ…

Δύο μέρες πριν την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών του μετά τη διακοπή για τα παιχνίδια της Εθνικής, στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ η κατάσταση θυμίζει περισσότερο νοσοκομείο με τον Άρη Λυκογιάννη να μετράει τρεις δεδομένες και μία αμφίβολη απουσία για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (4/12, 17:00).

 

Η κακοδαιμονία που υπάρχει τη φετινή σεζόν στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ είναι αναμφισβήτητη, καθώς ουκ ολίγες ήταν οι φορές που η ομάδα στερήθηκε των υπηρεσιών σημαντικών ή λιγότερο σημαντικών μονάδων της.

Μετά τον Μάλκολμ Γκρίφιν που έχασε τον τελευταίο αγώνα με τη Λάρισα λόγω τραυματισμού και δεν είναι ακόμα έτοιμος, στο απουσιολόγιο μπήκαν τα ονόματα των Νίκου Καμαριανού (ίωση), Τζος Κάρτερ και Βλάντο Γιάνκοβιτς. Ο έμπειρος Αμερικανός φόργουορντ υποβλήθηκε  σήμερα σε χειρουργική επέμβαση οσφυϊκής διστεκτομής και πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Δικέφαλο σκέφτονται την αντικατάστασή του, δεδομένου ότι η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα αργήσει. Ο δε Γιάνκοβιτς μετά απο κάποιες ενοχλήσεις που είχε στη γάμπα υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι υπέστη θλάση στο αριστερό γαστροκνήμιο.

Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις οι ασπρόμαυροι αναμένεται να παραταχθούν αποδεκατισμένοι σε ένα πολύ σημαντικό ματς στην προσπάθεια που κάνουν να αναρριχηθούν στο βαθμολογικό πίνακα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ