Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Women’s Super League: Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Η τελευταία ευκαιρία της Τσέλσι, το ακροτελεύτιο ντέρμπι της Σίτι και η ώρα να παρθούν αποφάσεις για την τετράδα και την παραμονή.

Εδώ είμαστε λοιπόν. Προτελευταία αγωνιστική της Women’s Super League 2023/24 και αυτά που αναμένεται να κριθούν είναι πολλά και εξόχως σημαντικά. Πρώτον, αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε το τελευταίο συναπάντημα της Σίτι με μια ομάδα του big 4 (Άρσεναλ). Άρα και το τελευταίο, σύμφωνα με τις προγνωσεις, πολύ δύσκολο παιχνίδι στη σεζόν. Που μπορεί να αποτελέσει, αν δεν κυλήσει όπως πρέπει για τις “γαλάζιες”, ακόμα και το ματς όπου θα χαθεί ο τίτλος. Κάτι βέβαια που απαιτεί και το απόλυτο της Τσέλσι που θέλει να χτίσει ένα μικρό σερί και να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα που προ ολίγων εικοσιτετραώρων η προπονήτρια της, Έμα Χέιζ, ως χαμένο. Κάνοντας μια κίνηση για να μεταβάλει την πίεση. Έχοντας παράλληλα την ασφάλεια του τελευταίου εντός έδρας που θα δοθεί στο κατάμεστο (sold out) “Stamford Bridge”.

Στα υπόλοιπα τώρα, που έχουν κι αυτά το δικό τους ενδιαφέρον, Μπράιτον και Βίλα δίνουν το τελευταίο ματς που μπορεί να κριθεί στον απόλυτο βαθμό από τις δικές τους δυνάμεις. Όπως το ίδιο συμβαίνει και με τον αγώνα ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Λέστερ. Ο οποίος μπορεί να στείλει μια από τις δύο ή και τις δύο στην Championship. Κάτι που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από την Έβερτον.

Ενώ, κλείνοντας, είναι βέβαιο ότι αξίζει να σταθούμε σε όσα θα λάβουν χώρα στο “Prenton Park” όπου Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ θα αναμετρηθούν με έπαθλο την τέταρτη θέση και παράλληλα θα προσθέσουν μια ακόμα “σελίδα” στο “βιβλίο” της ιστορίας ενός εκ των μεγαλύτερων rivalries της ποδοσφαιρικής ιστορίας.

Το πρόγραμμα

 

04/05 Έβερτον – Τότεναμ 14:00

04/05 Μπράιτον – Άστον Βίλα 15:00

05/05 Λίβερπουλ – Μαν. Γιουνάιτεντ 16:00

05/05 Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 16:15

05/05 Γουέστ Χαμ – Λέστερ 17:00

05/05 Τσέλσι – Μπρίστολ 20:45

*15/05 Τότεναμ – Τσέλσι 21:15

 

Δείτε ακόμη:

Women’s Super League: Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής και η βαθμολογία (videos)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ