Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ανάσανε με σημαντικό διπλό!

ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός 1-2

Σπουδαίο διπλό μέσα στο Πανθεσσαλικό στάδιο πήρε ο Παναιτωλικός απέναντι στην ομάδα του Βόλου! Οι Αγρινιώτες με αυτή τη νίκη ανάσαναν βαθμολογικά!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 3ο λεπτό με ατομική ενέργεια του Μόρσεϊ και υπέροχο σουτ  από το ύψος της μεγάλης περιοχής σκόραραν για το 0-1! Άμεση απάντηση για τους γηπεδούχους με το εξίσου υπέροχο γκολ-φάουλ του Ρεγκατέν λίγα λεπτά αργότερα στο 7ο λεπτό. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ο Βόλος ήταν η ομάδα που πίεζε, όμως ο Παναιτωλικός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στο 33’ με την καρφωτή κεφαλιά του Καρέλη έπειτα από τη σέντρα ακριβείας του Χουχούμη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός προσπάθησε να κρατήσει τα κεκτημένα και αμύνθηκε σθεναρά μπλοκάροντας τα ατού των γηπεδούχων. Καλή φάση καταγράφηκε στο 54’ με το σουτ του Μπαρτόλο να περνά άουτ για τον Βόλο. Στο 65’ ο Παναιτωλικός είχε τη δική του ευκαιρία με τον Αντούνες όμως ο Κλέιμαν αποσόβησε τον κίνδυνο.

Η ΠΑΕ Βόλος μετά τη λήξη του αγώνα έλυσε τη συνεργασία της με τον Ισπανό προπονητή Γκιγέρμο Αμπασκάλ καθώς η ομάδα έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και δύο μήνες!

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Ρομέρο, Ρίνερ (50′ Βοϊτκόφσκι), Γκρίλο, Φεράρι, Ρεγκατέν, Σοάρες (77′ Νίνης), Μπαρτόλο, Ορόζ (78′ Τσοκάνης), Ροσέρο (66′ Τερεζίου), Φαν Βέερτ.

ΠANAIΤΩΛΙΚΟΣ: Μελίσσας, Αποστολάκης, Αντούνες, Βργκοτς, Χουχούμης, Τσιγγάρας, Φλόρες, Μπαρμπόσα (64′ Ντουάρτε), Μόρσεϊ, Μεντόσα (75′ Λούι), Καρέλης (85′ Βέργος).

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ