Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπάγερν – Μπαρτσελόνα: Στο ρελαντί οι Βαυαροί, στο Europa League οι Καταλανοί

Με σκόρερ τους Μίλερ, Σανέ και Μουσιάλα, η Μπάγερν Μονάχου, κέρδισε την Μπαρτσελόνα, έκανε το έξι στα έξι για δεύτερη φορά στην ιστορία της, ενώ αντίθετα, οι Μπλαουγκράνα, μένουν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ από τους ομίλους έπειτα από 21 χρόνια.

Χωρίς να παίξει σε φουλ ρυθμό, οι Βαυαροί, επικράτησαν εύκολα απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η οποία προσπάθησε κατά διαστήματα να κρατήσει την μπάλα στα πόδια, αλλά ουσιαστικά δεν μπόρεσε να απειλήσει σε καμία στιγμή την εστία του Νόιερ.

Η Μπάγερν, βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση σε δικά της διαστήματα, κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις προϋποθέσεις που δημιούργησε και πέτυχε την έκτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες. Πλέον, η προσοχή στέφεται και για τους δύο στα παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολουθούν, με την Μπαρτσελόνα, να έχει ως παρακαταθήκη από τον σημερινό αγώνα και πιθανά προβλήματα τραυματισμών, με τους Άλμπα και Ντεπάι, να αποχωρούν με ενοχλήσεις.

Τέλος, πέρα από την ήττα, οι Καταλανοί, θα παίξουν για το Europa League, μιας και τερμάτισαν στην τρίτη θέση, έπειτα από 21 χρόνια, συνεχής παρουσίας στα νοκ άουτ του Champions League.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ζίλε (77’ Νιανζού), Ντέιβις (71’ Ρίτσαρντς), Τολισό (60’ Μαρκ Ρόκα), Μίλερ, Μουσιάλα, Σανέ, Κόμαν (71’ Σαρ), Λεβαντόφσκι (77’ Τίλμαν).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Πικέ, Λανγκλέ, Τζόρντι Άλμπα (31’ Μινγκέθα), Μπουσκέτς, Γκάβι (86’ Ντεμίρ), Ντε Γιονγκ (73’ Ρίκι Πουτς), Ντεστ, Ντεπάι, Ντεμπελέ (73’ Κοουτίνιο).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ