Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Τεράσα 11-5: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τις Πρωταθλήτριες Ευρώπης

Εντυπωσιακή ήταν η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία συνέτριψε 11-5 την Τεράσα στην πρεμιέρα των ομίλων της Euroleague.

Ένας όμιλος που θυμίζουμε πως έχει ακόμα Ρόμα και Εθνικό Πειραιά, με τον Ολυμπιακό να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της κορυφής που θα δώσει την πρόκριση στα προημιτελικά. Άλλωστε, στόχος είναι το back to back και η ομάδα πόλο Γυναικών των Ερυθρολεύκων δείχνει αποφασισμένη να το κάνει εμφατικά!

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη έπαιξε με το πόδι πατημένο στο γκάζι στα δύο πρώτα δεκάλεπτα και δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Τα 7 γκολ που σημείωσαν στα πρώτα δύο οκτάλεπτα οι Ερυθρόλευκες επιβεβαιώνουν και τον πλουραλισμό που υπάρχει καθώς δίχτυα βρήκαν οι Ελευθερία, Βάσω και Μαργαρίτα Πλευρίτου, η Κρίστμας και η εκπληκτική Έλενα Ξενάκη που ήταν η κορυφαία και πρώτη σκόρερ του αγώνα.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Ολυμπιακός – Τεράσα 11-5

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-1, 4-1, 2-2, 2-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 2, Σλίκινγκ, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Ξενάκη 4, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Ράνεϊ, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου

ΤΕΡΑΣΑ (Τσάβι Πέρεθ): Ντομίν Πέρεζ, Πάστορ, Πανιτσέλο 1, Ορτίθ 1, Καντέρο, Καρντόνα, Τεν Μπροκ, Πένια 2, Κουέντα, Κάμους, Ντομένεκ, Λέιτον 1, Άρκας

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Παρασκευή 10/12

Ολυμπιακός – Τεράσα 11-5

Σάββατο 11/12

Ολυμπιακός – Ρόμα (17:30)

Κυριακή 12/12

Ολυμπιακός – Εθνικός (12:15)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ