Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άσσος, ΑΣΑ με τεσσάρα!

Αναγέννηση Καρδίτσας – Τρίκαλα 4-2

Η γηπεδούχος ομάδα της Καρδίτσας επικράτησε σχετικά εύκολα των Τρικάλων στο ντέρμπι της Θεσσαλίας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SL2!

Η ΑΣΑ προηγήθηκε πολύ γρήγορα στο σκορ με τον Μπιανκόνι μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης! Ο Πολίτης στο 45’ με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0! Με την ίδια ένταση άρχισε και το δεύτερο ημίχρονο όπου η ΑΣΑ πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων με τον Μπιανκόνι να σκοράρει με κεφαλιά στο 49’. Η ομάδα των Τρικάλων μείωσε σε 3-1 με το πέναλτι γκολ του Ριζογιάννη στο 71’, όμως τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κουτσιανικούλης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1! Νέο πέναλτι κέρδισαν τα Τρίκαλα στις καθυστερήσεις του αγώνα και πάλι ο Ριζογιάννης ευστόχησε για να διαμορφώσει το τελικό 4-2.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας (83′ Λώττας), Γκόλιας, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Λαγός, Γκίνη (72′ Βιδάλ), Πλέγας, Μπραμπίγια (62′ Μάνιος), Πολίτης (72′ Κουτσιανικούλης), Μπιανκόνι (62′ Μπάλλας).

Τρίκαλα (Αμπέντε): Σεντουριόν, Ριζόγιαννης, Παρέδες, Ρεκίν, Ελευθεριάδης (65′ Αουντίνο), Ευθυμίου, Κουσκουνάς (77′ Νίζιτς), Μπαξεβάνος (77′ Ντιαλόσι), Νιάρος, Σανδραβέλης (55′ λ.τ Πέλκας), Χειρίτραντας.

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ