Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Με… υπογραφή Κανίς ο Πανσερραϊκός 2-0 τον Ηρακλή!

Με πρωταγωνιστή τον Μαροκινό Χικάμ Κανίς, ο Πανσερραϊκός πήρε σπουδαία νίκη, τη δεύτερη του στο πρωτάθλημα, επί του Ηρακλή με σκορ 2-0 και «ξεκόλλησε» από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, υποχρεώνοντας τον «Γηραιό» στην πρώτη του ήττα για φέτος.

 

Ο Ηρακλής ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα, πίεσε ψηλά και προσπαθούσε να κλέψει τη μπάλα από τους παίκτες του Πανσερραϊκού, με τους Σερραίους να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στα πρωτά λεπτά του αγώνα. Με σύστημα 3-5-2 ο Πανσερραϊκός και με σωστή αμυντική λειτουργία που όπου χρειάζονταν «καθάριζε» τις φάσεις, μετά το 20λεπτο ανέβασε στροφές και στην πρώτη του καλή φάση είχε διπλό δοκάρι στο 22’ με τους Κανίς και Φουάση, ενώ κατάφερε να βρει δίχτυα στο 28’ με τον Κανίς ο οποίος μετά από πάσα του Παπαβασιλείου με σουτ δεν άφησε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να πάει χαμένη ανοίγοντας το σκορ… 1-0.

Ο «Γηραιός» από την άλλη για άλλη μια φορά παρουσίασε το γνωστό του πρόβλημα το οποίο είναι η επιθετική του αφλογιστία με αποτέλεσμα να μη γίνει ιδιαίτερα απειλητικός στην εστία του Κατσίκα καθώς τα δύο σουτ που επιχείρησαν οι Κωστούλας (23’) και Τότσκα (38’) δεν βρήκαν στόχο. Οι Σερραίοι στο 75’ κέρδισαν πέναλτι όταν ο Παπαβασιλείου ανατράπηκε από τον Κωστούλα με τον διαιτητή Τακίδη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Μαροκινός, Κανίς ανέλαβε την εκτέλεσή του για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 και να πετύχει παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

 

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Κατσίκας, Ζέρης, Φουάσης, Γιανναράκης, Κρητικός, Ανάκογλου (68’ Τσιμίκας), Μαρκιόνι, Κουκόλης, Κανίς, Παπαβασιλείου (77’ Κόντσι), Έππας (83’ Καραμπέρης).

Ηρακλής (Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Πήλιος (60’ Ματίας Τόμας), Χρουσιέλ, Μανωλάκης, Μ. Παπαστεριανός, Α. Παπαστεριανός, Κάκκο (60’ Καρτσαμπάς), Τότσκα, Κωστούλας, Μπαστακός.

Διαιτητής: Τακίδης (Κιλκίς).

Βοηθοί: Χαραλαμπόπουλος (Κιλκίς), Τσακίρης (Δράμας).

Κίτρινες: Κάκκο    Κόκκινες:

 

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΦΩΤΟ: Serressport.gr

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ