Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νίκη με πολύ καλή εμφάνιση μετά από καιρό

Τη δεύτερη συνεχόμενή του νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε στους «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων του τοπικού ΠΑΣ με σκορ 0-4 για την 14η αγωνιστική της Super League, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

 

Ένας ΠΑΟΚ που θύμισε μέρες 2019 κυκλοφόρησε σε όλο το διάστημα του αγώνα την μπάλα με υποδειγματικό τρόπο και δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους να διεκδικήσουν κάτι.

Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο 20λεπτο με τις δύο ομάδες να κλείνουν καλά τους χώρους. Πρώτη τελική για τον ΠΑΟΚ στο 11’ από κοντά και από δύσκολη πλάγια θέση πιεζόμενος ο Άκπομ πλάσαρε αλλά έδιωξε ο Λοντίγκιν. Κερδισμένο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ στο 30’ σε χέρι εντός περιοχής, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κούρτιτς ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να απαντήσει με σέντρα σουτ του Μορέιρα στο 34’ την οποία έδιωξε σε κόρνερ ο Πασχαλάκης. Τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 44’ με τον Σνάιντερ που δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 63’ ο Σλοβένος μέσος του ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματα του αλλά και της ομάδας του με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή μετά από καλά οργανωμένη επιθετική προσπάθεια των παικτών του Δικεφάλου. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντόουγκλας Αουγκούστο με πολύ όμορφο δυνατό διαγώνιο σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του Λοντίγκιν γράφοντας το 0-3. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Άκπομ στο 89’ με εξαιρετικό σουτ μετά από μία ακόμα πανέμορφη επίθεση των φιλοξενούμενων, με το 0-4 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Πάρα πολύ καλή παρουσία των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου με τη σφραγίδα του Ρουμάνου τεχνικού που δείχνει να βρίσκει το αντίδοτο στην κακή κατάσταση που είχε βρεθεί η ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Λιάσος (71′ Λώλης), Ντομίνγκες, Γκαρντάφσκι (71′ Σιόντης), Σνάιντερ (83′ Τριάδης Π.), Μορέιρα (59′ Μίνα), Μιλιντσεάνου (71′ Μπρένερ).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχάι, Κρέσπο (65′ Ίνγκασον), Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς (74′ Σβαμπ), Ντόουγκλας, Μουργκ (59′ Μπίσεσβαρ), Ζίβκοβιτς, Άκπομ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ