Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σούπερ ματς στη Λαμία!

Λαμία – ΝΠΣ Βόλος 2-2

Ματσάρα για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος διεξήχθη το απόγευμα στο ΔΑΚ Λαμίας με την τοπική ομάδα να αναδεικνύεται ισόπαλη με τον Βόλο!

Οι φιλοξενούμενοι του Βόλου σκόραραν πρώτοι στην αναμέτρηση με τον Φαν Βέερτ στο 32’ όταν ο Ολλανδός στράικερ βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Γκαραβέλη πλασάροντάς τον εύστοχα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος διπλασίασε τα τέρματά του και πάλι με τον Φαν Βέερτ στο 54’ ο οποίος με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Νίνη, πέτυχε το 0-2!

Παρόλο το σημαντικό πλεονέκτημα των φιλοξενουμένων η ομάδα της Λαμίας δεν το έβαλε κάτω και κατόρθωσε μέσα σε λίγα λεπτά να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να ισοφαρίσει σε 2-2!

Συγκεκριμένα στο 58′ Νίνης έριξε μέσα στην περιοχή τον Ελευθεριάδη, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και ο Αραμπούλι το εκτέλεσε για να πετύχει το 1-2! Δύο λεπτά αργότερα ο Ρόμανιτς έκανε την ωραία σέντρα και ο Μπεχαράνο με κεφαλιά ισοφάρισε για τους Λαμιώτες μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Η υπόλοιπη μισή ώρα μέχρι τη λήξη του αγώνα είχε δυνατές συγκινήσεις με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω στις δύο εστίες χωρίς όμως οι δύο αντίπαλοι να μπορούν να βρουν δίχτυα!

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Αντέτζο (46΄ Μαζουλουξής), Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (46΄ Τιρόνε), Ελευθεριάδης (76΄ Μανουσάκης), Ρόμανιτς, Νούνες, Αραμπούλι (84΄ Τσούκαλος)

ΝΠΣ Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Ροσέρο (46΄ Φερνάντες), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Νίνης (85΄Γκουλέν), Μπαρτόλο, Ρεγκατέν, Όροζ, Φαν Βέερτ

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ