Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Volleyleague: Με ντέρμπι ανοίγει η 8η αγωνιστική

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου στο PAOK Sports Arena απόψε (17/12, 19.15, ΕΡΤ-3) στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague Ανδρών.

 

Πολύ σημαντικός αγώνας και για τις δύο ομάδες στη μάχη που δίνουν για την κατάληψη μιας όσο το δυνατόν ψηλότερης θέσης αλλά και για τη συγκέντρωση όσο γίνεται περισσότερων βαθμών ενόψει και των πλέι οφ. Οι Θεσσαλονικείς είναι στην 3η θέση με 16 βαθμούς, πολύ κοντά όμως στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που έχει 18 και μόλις ένα βαθμό πίσω από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ενώ ο Φοίνικας βρίσκεται ακριβώς πίσω στην 4η θέση με 13 βαθμούς. Υπάρχει φυσικά και η εντός έδρας νίκη των σημερινών φιλοξενούμενων με 3-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την οποία θα ήθελαν να πάρουν μια ρεβάνς γοήτρου οι του ΠΑΟΚ απόψε.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στους δύο αντιπάλους οι οποίοι θα παραταχθούν πλήρεις και με όλα τους τα όπλα, κάτι που μας προϊδεάζει για ένα αν μη τι άλλο συναρπαστικό και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Όσον αφορά την προϊστορία των 34 συνολικά αναμετρήσεων των δύο ομάδων, ανεξαρτήτου έδρας, ο ΠΑΟΚ προηγείται με 20 νίκες, ενώ ο Φοίνικας Σύρου έχει 14.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ