Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Να συνεχίσει το σερί νικών με Αστέρα

Με στόχο την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League που θα τον κρατήσει μόνο στην 3η θέση, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (19/12, 19:30, Novasports Prime) στο γήπεδο της Τούμπας τον Αστέρα Τρίπολης για την 15η αγωνιστική.

 

Μετά την ευρεία και εμφατική νίκη του μέσα στα Γιάννενα μεσοβδόμαδα, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κάνει το 3×3 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης απόψε στην Τούμπα.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν να βρήκαν τον τρόπο να ξεφύγουν από το αγωνιστικό και ψυχολογικό κυρίως αδιέξοδο στο οποίο είχαν περιέλθει και έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο των “Ζωσιμάδων” όλα εκείνα τα στοιχεία που τους οδήγησαν στις επιτυχίες των τελευταίων ετών. Ζητούμενο είναι φυσικά η διάρκεια σε τόσο υψηλό τέμπο με την έλευση και των αντίστοιχων αποτελεσμάτων.

Το απουσιολόγιο του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι άδειο ούτε αυτή την αγωνιστική με τα ονόματα των Ελ Καντουρί, Τέιλορ και Ολιβέιρα να υπάρχουν σε αυτό. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές έκαναν θεραπείες κι ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται από τον Ρουμάνο τεχνικό. Αντίθετα διαθέσιμος μετά από καιρό είναι ο αρχηγός της ομάδας Αντελίνο Βιεϊρίνια αλλά δεν αναμένεται να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα. Η αποστολή για το αποψινό παιχνίδι αποτελείται απο τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Λύρατζη, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλια, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Από την άλλη ο φιλοξενούμενος Αστέρας ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη με τους εξής παίκτες: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τσουλής, Καρμόνα, Ατιένζα, Καστάνο, Αλβάρεζ, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Ρεγκίς, Μπενίτο, Σόνι.

Όσον αφορά την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ οι ασπρόμαυροι υπερέχουν, αφού σε 19 αγώνες έχουν 12 νίκες με τον Αστέρα να έχει πάρει 3 ροζ φύλλα, ενώ 4 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Αριστομένης Κουτσιαύτης με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωστάρα και Μιχαήλ Παπαδάκη, ενώ 4ος θα είναι ο Δημήτρης Καραντώνης και στο VAR ο Δανός Κρίστοφερ Μαντς Κριστόφερσεν.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ