Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Mε στόχο να “σπάσει” την κατάρα και… να μείνει ζωντανή

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ (19:30, CosmoteSport1) και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την φέρει και πάλι στο -8 από τον Ολυμπιακό.

Στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, για το σημερινό ματς απέναντι στην ομάδα του ΟΦΗ. Και αυτό όχι μόνο για να μειωθεί η διαφορά από τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στο +11, αλλά και για να “σπάσει” η κατάρα που θέλει την ΑΕΚ να μην νικά πριν τα Χριστούγεννα από το 2009.

Η Ένωση προέρχεται από το “επαγγελματικό διπλό” κόντρα στον Ιωνικό με σκορ 0-1, ενώ ο ΟΦΗ από την ισοπαλία στο φινάλε στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη. Οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη χρωστούν μια απάντηση στην ομάδα του ΟΦΗ, τόσο για την ισοπαλία στη Κρήτη (3-3), όσο και για τα όσα συνέβησαν μετά και κατά τη διάρκεια του πρώτου ματς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, Μοχαμάντι, Στάνκοβιτς, Μιτάι και Γαλανόπουλος έχουν τεθεί εκτός, ενώ ο Νίκος Νιόπλιας δεν πρόκειται να έχει στη διάθεση του τους Ντουρμισάι, Ουές και Σωτηρίου.

Πιθανές ενδεκάδες

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας – Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Σιμόες, Σιμάνσκι – Άμραμπατ, Μάνταλος, Τσούμπερ – Αραούχο.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί – Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης – Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Ντε Γκούζμαν – Τοράλ, Καστάινιος, Λάμπρου.

Διαιτητής: Κουμπαράκης Βοηθοί: Δημητριάδης, Σινιοράκης 4ος διαιτητής: Παπαδόπουλος VAR: Τζοβάρας

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ