Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μια ανάσα από τον ΑΟ Καβάλα ο Χρήστος Καρακώστας!

Κοντά σε μία σημαντική μεταγραφή είναι ο ΑΟ Καβάλα, καθώς βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 21χρονο, Χρήστο Καρακώστα, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ηρακλή (U17), στον Πανσερραϊκό (U20), στη Γερμανική Ssv Reutlingen (U19), στην Tus Koblenz (U19), στον Ολυμπιακό Βόλου, στην Κέρκυρα και στη Syra Mensdorf, ενώ φέτος φοράει τη φανέλα της Berdenia Berbourg στο Λουξεμβούργο.

 

Ο Γερμανός τεχνικός της Καβάλας, Αλεξάντερ Νούρι, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον ταλαντούχο Θεσσαλονικιό επιθετικό και σύντομα αναμένονται εξελίξεις για την ενσωμάτωσή του στην Μακεδονική ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παίκτης μπορεί να φύγει ως ελεύθερος από τον σύλλογο του Λουξεμβούργου και παράλληλα να ενισχύσει την Καβάλα, μιας και είναι κάτω των 23 ετών, οπότε πληροί τις προϋποθέσεις και ως ελεύθερος για συμβόλαιο 6 μηνών. Άλλωστε υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες Α’ Εθνικής για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μετακινηθεί σε κάποια ομάδα της χώρας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, εξαιτίας του νομοσχεδίου που υπάρχει.

 

Οπότε σίγουρα είναι μία καλή ευκαιρία για την «Αργοναύτες» να τον εντάξουν στο ρόστερ τους ως το τέλος της σεζόν 2021-22, μιας και το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος του Λουξεμβούργου, αλλά συγκεντρώνει και αρκετές πιθανότητες να συνεχίσει σε Γερμανικές ομάδες που ήδη τον προσέγγισαν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ