Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δυνατή η Νίκη, την πρόκριση ο Παναιτωλικός!

Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου 1-0

Ο Παναιτωλικός πήρε την πρόκριση για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου καθώς επικράτησε και στο δεύτερο ματς με το ίδιο σκορ της Νίκης Βόλου! Η ομάδα της Νίκης έβαλε «δύσκολα» στους γηπεδούχους καθώς έχασε μοναδικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να σκοράρει πρώτη, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα οι Αγρινιώτες πέτυχαν το νικητήριο τέρμα στην τελευταία φάση!

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή και τον έλεγχο του ματς όμως οι τέσσερις τελικές προσπάθειες δεν βρήκαν στόχο, με τον Μπάγιτς να είναι σταθερός στις επεμβάσεις του. Αντίθετα η Νίκη στο α’μέρος δεν απείλησε την εστία του Ροντρίγκεζ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι κυανόλευκοι του Βόλου ανέβηκαν επιθετικά και έχασαν δύο τεράστιες ευκαιρίες για να στείλουν το ματς στην παράταση! Αρχικά στο 72’ ο Τζοβάρας νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Ροντρίγκεζ ενώ στο 91’ ο Μιράντα σημάδεψε το δοκάρι του Παναιτωλικού!

Οι Αγρινιώτες στην τελευταία τους επίθεση στο 94’ μπόρεσαν να σκοράρουν με τον Βέργο σφραγίζοντας έτσι την πρόκρισή τους!

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκεζ – Λούι (83′ Αποστολάκης), Μαλής, Κορνέλιους, Περέιρα (56′ Βέργος) – Φλόρες, Αντούνες – Ντουάρτε (83′ Χρ. Μπελεβώνης), Μεντόσα, Χουχούμης (65′ Τσιγγάρας) – Καρέλης (83′ Μπαρμπόσα)

Νίκη Βόλου (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αλιατίδης, Τζοβάρας, Κυριακίδης, Γκαρσία, Ροχάνο (89′ Tζιώρας), Τσουκαλάς (84′ Μέτσε), Παναγιωτίδης (74′ Μιράντα),  Ανδρέου (74′ Βλαχομήτρος), Κάσσος,  Γρομητσάρης.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ