Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ζενίτ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Τάισον Κάρτερ από το Λαύριο

O Τάισον Κάρτερ είναι με κάθε επισημότητα παίχτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης . Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ ανακοίνωσε σήμερα  την έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών 

Ο Τάισον Κάρτερ απο σήμερα είναι παίχτης της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης όπως επιβεβαιώθηκε  απο τον Ρωσικό σύλλογο .Ο Κάρτερ εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην ομάδα του Λαυρίου τον τελευταίο 1.5 χρόνο και πλέον είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί σε ομάδα επιπέδου Euroleague.

Η ανακοίνωση:

Στο basketball Champions League  ο Κάρτερ είχε μέσο όρο 17.6 πόντους με 1.6 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ σε 25.5 λεπτά συμμετοχής σε πέντε ματς ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν είχε σε 11 ματς, 16.5 πόντους ανά παιχνίδι με 2.8 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και 40% αποτελεσματικότητα στο τρίποντο.

Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την ευκαιρία και ανυπομονώ να γίνω μέρος σε κάτι ξεχωριστό. Η Ζενίτ είναι ένας πολύ γνωστός σύλλογος στο μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη και είμαι χαρούμενος που συμμετέχω στη διοργάνωση. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και στις δύο διοργανώσεις, στην VTB League και στην Euroleague”, ήταν τα πρώτα λόγια του Κάρτερ ως παίκτης της Ζενίτ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ