Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Stoiximan Basket League: Αναβολή του αγώνα Απόλλων Πάτρας – Παναθηναϊκός λόγω κορονοιού

Ο Απόλλων Πάτρών ανακοίνωσε σήμερα και νέο θετικό δείγμα παίχτη στον κορονοϊό .Αυτό έχει ως συνέπεια να αναβληθεί ο αγώνας στην Πάτρα που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την Κυριακή (02.01,2022) για την 12η αγωνιστική της Α’1 μπάσκετ ανδρών 

Ο Απόλλων Πάτρας συνεχίζει να ταλαιπωρήτε απο τον κορονοϊό .Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε βρέθηκε νέο θετικό κρούσμα σε παίκτη της ομάδας  . Η συγκεκριμένη συνθήκη σε συνδυασμό με τα εφτά κρούσματα του Παναθηναϊκού, έφερε την αναβολή του μεταξύ τους αγώνα, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 2 Ιανουαρίου στην Πάτρα  στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Πρόκειται για το τρίτο παιχνίδι την 12η αγωνιστική που αναβάλλεται μετά τους αγώνες του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό και της Λάρισας με τον Άρη λόγω κορονοιού .

Αναλυτικά η ανακοίνωση Απόλλων Πάτρας:

«Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην ΚΑΕ Απόλλωνας Πάτρας Oscar διαγνώστηκε ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού σε αθλητή της ομάδας.

Η ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας Oscar βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».

«Αναβολή αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ OSCAR – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ της 12ης αγωνιστικής STOIXIMAN BASKET LEAGUE 2021-2022
Σας ενημερώνουμε ότι ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 2.1.2022 και ώρα 19:00 αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ OSCAR – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΠΑΠ, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής Stoiximan Basket League, αναβάλλεται, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Stoiximan Basket League για λόγους ανωτέρας βίας και ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώσθηκαν σε μέλη της ομάδας της KAE ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ OSCAR.
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ.»

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

“Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην ΚΑΕ Απόλλωνας Πάτρας Oscar διαγνώστηκε ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού σε αθλητή της ομάδας.

Η ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας Oscar βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ”.

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ