Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Άρης: Ποδαρικό με Λουίς Πάλμα στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε και επίσημα ο Άρης. Εδώ και λίγη ώρα ο 21χρονος μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα Λουίς Πάλμα είναι παίκτης των κιτρίνων, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών.


 

Η φυσική θέση του Λουίς Πάλμα είναι το αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει εξίσου καλά και ως δεξιός εξτρέμ και ως δεύτερος επιθετικός. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ντεπορτίβο Βίντα, ομάδα Α’ κατηγορίας της Ονδούρας, ενώ αγωνίζεται και στην Εθνική Ονδούρας. Την φετινή σεζόν σε 17 αγώνες είχε 6 γκολ και 1 ασίστ.

Τον Λουίς Πάλμα παρακολουθούσαν και ομάδες από την Πορτογαλία για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους όπως είναι η Μπράγκα και η Ζιλ Βιθέντε, αλλά τελικά αυτός κατέληξε στον Άρη. Το πολυετές συμβόλαιο που θα υπογράψει ο παίκτης, δείχνει πως στον Άρη τον πιστεύουν, ενώ επενδύουν και μελλοντικά καθώς είναι μόλις 21 ετών.

Οι άνθρωποι του Άρη ανέφεραν πως κοιτούσαν εδώ και αρκετό καιρό την περίπτωση του Λουίς Πάλμα και είναι ικανοποιημένοι με την συμφωνία αυτή.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ