Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Λαμία – ΑΕΚ: Για την πρώτη νίκη του 2022

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα το απόγευμα στην Λαμία (17:15, CosmoteSport) και έχει ως μοναδικό στόχο να φύγει με τρίποντο.

Την πρώτη νίκη της νέας χρονιάς θέλει να πάρει η ΑΕΚ απέναντι στην Λαμία και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα για την Super League 1, μετά την ήττα με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Από την άλλη πλευρά αν οι γηπεδούχοι καταφέρουν να επικρατήσουν, δεν θα πάρουν απλά την πρώτη νίκη για το 2022, αλλά και την πρώτη τους εντός έδρας νίκης, κάτι που αναζητούν από την αρχή του πρωταθλήματος.

Έτσι όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι αυτό θα είναι κομβικό για την συνέχεια των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, αφού αν η Λαμία χάσει, βάζει δύσκολα στον εαυτό της για παραμονή, ενώ η ΑΕΚ θα απομακρυνθεί περισσότερο από τον Ολυμπιακό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ένωση θα ταξιδέψει με απουσίες μιας και στην αποστολή της δεν θα βρίσκονται έξι παίκτες. Αυτοί είναι οι Ρότα, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς, Στάνκοβιτς, ο τιμωρημένος Βράνιες και ο Γαλανόπουλος.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Τζανετόπουλος, Μαζουλούξης, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Νούνιες, Ελευθεριάδης, Ρόμανιτς, Αραμπούλι.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Σβάρνας, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ